Test av solide klokker for turbruk

Suunto Vector

Sikker og god klassiker. Mest for pengene.

TEST: DinKropp.no har testet syv outdoorklokker til trening.
TEST: DinKropp.no har testet syv outdoorklokker til trening. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Suunto Vector

Amer Sport Norway AS, tel. 67 55 13 30, www.suunto.com

Pris: 2200,-

Vanntett til: 30 meter

GPS: Nei

Kompass: Ja

Barometer: Ja

Høydemåler: Ja

Med i esken: Klokke og bruksanvisning

I dette segmentet av klokker går det ikke å komme utenom Suunto Vector. Samme klokke som Vector Hr, men uten mulighet til å koble til pulsbelte.

Om pulssensor ikke er et aktuelt moment for deg er dette en outdoorklokke som gir deg veldig mye for pengene. I mange miljøer blir Vector betegnet som den ultimate outdoorklokken.

Ser ut slik du forventer at en outdoorklokke skal se ut - tøff og solid.

God lettlest skjerm med plass til mye informasjon. Ble for noen år tilbake utstyrt med ny trykkmåler som skal gi sikrere angivelse av høyde enn på tidligere modeller. Har libell (fungerer som en vater) som gjør bruk av kompasset mer nøyaktig.

Mange funksjoner, men lettfattelig bruksanvisning på svensk/engelsk gjør at du ikke trenger lang tid før du har oversikt over de ulike funksjonene. Har høydemåler, barometer, temperaturmåler og kompass.

Mange utvidede funksjoner som f. eks måling av vertikal fart, vertikal differanse og måling av lufttrykk over tid (trend). Loggfører bl. a høyde og barometer. God reim, gode knapper og behagelig på. Ellers det du trenger av en klokke.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning