Test av pulsklokker med GPS

Suunto T6 Multisport Pack

Glimrende pulsklokke. Avansert og meget solid, men ikke den enkleste å ta i bruk.

Publisert Oppdatert

Suunto T6 Multisport Pack

Amer Sports Norge AS, trlf: 67 55 13 30, www.Suunto.com

Pris: 4400,-

Mulig tilbehør: Foot POD(fotsensor) 1000,-, Bike POD (sykkelsensor) 500,-, GPS POD 1300, Cadence POD (tråkkhastighet/sykkel).

Med i esken: Klokke, pulsbelte, GPS POD, armbelte til GPS, USB kabel, CD med Training Manager og oppbevaringspose.

Vanntetthet: 100 meter

Dette er toppmodellen fra Sunnto. Vår testutgave kom som en multisportpakke hvor GPS POD var inkludert, men en kan også kjøpes uten GPS eller pakker tilpasset andre aktiviteter som f.eks løping, sykling og triathlon. Ikke den enkleste å ta i bruk, men mange tilpasningsmuligheter med tanke på egne oppsett av displayet. Dette er nok en av klokkene som gir mest treningsrelatert informasjon direkte på klokken og det er mye tilleggsutstyr tilgjengelig. Display med 3 linjer som gir mye informasjon. Displayet er godt leselig under de fleste forhold.

For å utnytte T6 optimalt er det litt å sette seg inn i, men gir samtidig gode muligheter til å f.eks forhåndsvelge hvilke data en vil skal lagres slik at disse kan studeres nærmere etter treningen i Training Manager. Denne muligheten til å velge ut data gir mulighet til å få bedre lagringskapasitet til de date en ønsker å ta vare på. T6 gir bl. a informasjon om (EPOC) hvor mye oksygen (tid) kroppen trenger for å ta seg igjen etter treningen. Denne verdien brukes også til å beregne treningseffekten av treningsøkten.

Klokken er av middels størrelse og sitter godt på hånden. Røft design og oppleves meget solid og pålitelig. Pulsbeltet sitter godt på og oppleves behagelig i bruk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning