Test av pulsklokke

Polar RS100

God allrounder til kondisjonstrening.

TEST: Aktivt testteam har testet 10 pulsklokker for DinKropp.no.
TEST: Aktivt testteam har testet 10 pulsklokker for DinKropp.no. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Polar RS100

Polar Electro Norge AS, tlf. 23 17 25 00, www.pulsklokke.no

Pris: 1399,-

Mulig tilbehør: feste til sykkelstyre

Med i esken: Klokke (med batteri), pulsbelte, bruksanvisning på norsk

Vanntetthet: 50 meter

Pen og sporty pulsklokke. Meget enkel i bruk, men har gode pulsfunksjoner og et godt display med tre informasjonslinjer hvor den øverste linjen kan bestemmes etter brukerens ønske om type informasjon. Sitter godt på hånden. Ikke like "pen" som de to andre fra Polar i denne testen, men ikke noe problem å bruke denne til daglig bruk. Kodet overføring fra pulsbeltet gjør at en slipper forstyrrelser fra andre som bruker pulsklokker i nærheten. Kun engelske menyer.

Kan lagre opp til 99 runder, men kun 1 treningsfil med oppsummering.

I tillegg til å kunne sette hvilken pulssone du vil trene i manuelt - og få varslig om du kommer over/under den sonen du har satt, har klokken er program som kalles OwnZone som tar utgangspunkt i din dagsform og hjelper deg med å finne riktig pulssone (treningsintensitet) til trening i den aerobiske hjertefrekvenssonen - noe som skal gi et godt treningsutbytte med tanke på kondisjon.

Kan aktivere en funksjon Polar kaller HeartTouch - gir tilgang til ulike display under trening uten at en trenger å trykke på knappene ved å føre klokken opp mot pulsmåleren - smart om en har tykke hansker eller votter på. Behagelig pulsbelte.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning