Test av pulsklokke

Sigma Onyx Easy

Enkel og grei pulsklokke. Fokus på kondisjon og fettforbrenning. Mye for pengene.

TEST: Aktivt testteam har testet 10 pulsklokker for DinKropp.no.
TEST: Aktivt testteam har testet 10 pulsklokker for DinKropp.no. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Sigma Onyx Easy

Sportpartner AS, tel. 55 70 70 80, www.bikepartner.no

Pris: 899,-

Mulig tilbehør: Ikke annet enn det som følger med i esken

Med i esken: Klokke, pulsbelte, batteri og feste til sykkelstyre

Vanntetthet: 3 meter - skal ikke trykke på knapper under vann

"Lillebroren" av de tre klokkene vi har med fra Sigma. Litt mer "kantete" og kanskje litt kjedeligere design enn de to andre, men fortsatt ok å se på. Lik menyoppbygging som de to andre, som vi også skriver på de to andre - det tok oss litt tid i starten å bli familiær med oppsettet, men enkel i bruk etter litt fikling. Ikke like behagelig pulsbelte som på de beste, men likevel OK. Signalet fra pulssensoren er digitalt kodet og en "parer" pulssensoren og klokken slik at en slipper forstyrrelser fra andre som bruker pulsklokker i nærheten. Ikke norske menyer - engelske/tyske.

Stort, bakgrunnsopplyst display som gir mulighet til mye informasjon; Under en treningsøkt kan du f.eks øverst ha grafikk som viser hvilken pulssone du er i, i midten puls og nederst et felt med fem ulike data (tid på dagen, gj.snitt puls, max puls, kalorier, total tid på økten) som du enkelt blar deg gjennom ved hjelp av en av de nederste knappene på klokka.

Treningssonene justerer automatisk etter alder og kjønn, eller en kan justere maxpuls manuelt.

Tre treningsmodus; individuell (hvor du selv kan justere ønsket trenings-/pulssone), fett forbrenning og kondisjonstrening.

Minnefunksjon med informasjon om den siste treningsøkten. I tillegg gir den informasjon om totaler med oppsummeringer for uke (opp til 12 uker) og måned (opptil 12 måneder).

Ellers har den funksjoner som nedtelling, dato, stoppeklokke og alarm.

Enkelt å skifte batteri selv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning