Test av pulsklokke

Garmin FR60

Best i test. Rimelig og allsidig pulsklokke til aktive trimmere.

TEST: Aktivt testteam har testet 10 pulsklokker for DinKropp.no.
TEST: Aktivt testteam har testet 10 pulsklokker for DinKropp.no. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Garmin FR60

Garmin Norge AS, telf. 69 23 36 30, www.garmin.no

Pris: 1120,-

Mulig tilbehør: Fotsensor, kadenssensor(sykkel), fartssensor(sykkel), feste til sykkelstyre, premium pulsbelte

Med i esken: Klokke (med batteri), pulsbelte, ANT stick (trådløs overføring til PC), bruksanvisning på engelsk (norsk kan lastes ned fra nett)

Vanntetthet: 50 meter

Sporty pulsklokke som sitter godt på hånden. Gode knapper. FR60 kommer i ulike utgaver tiltenkt kvinner/menn. En kan også velge ulike pakker ut fra hva du ønsker av tilbehør. Om en går opp til 1464.- (veiledende) får en med fotsensor i tillegg - fin pris og ikke så dumt om en jogger/går mye (årsaken til at denne pakken ikke ble med i testen ligger i at veil. pris på denne ble endret så godt som samtidig som vi var ferdig med denne testen). Ikke like behagelig standard pulsbelte som på de beste, men likevel OK. En "parer" pulssensoren og klokken slik at en slipper forstyrrelser fra andre som bruker pulsklokker i nærheten. Kun engelske menyer.

Godt med funksjoner - både rettet mot sykkel og løp, men fortsatt enkel i bruk. Godt lesbart display hvor en kan velge om en vil ha 1,2 eller 3 felter - en kan også velge selv hvilken informasjon disse feltene skal vise - meget bra. En kan forhåndsinnstille opptil fem ulike oppsett for tre ulike modus (løp, generell, sykkel) - noe som skulle gi gode nok tilpasningsmuligheter for de fleste.

Kan lagre opp til 100 runder og opptil 20 timer med treningsfiler.

Ulike innstiller for om du vil trene intervall, konkurrere mot en virtuell partner eller om du ønsker alarm/varsel i forhold til pulssone, tidsintervall, forbrente kalorier eller tilbakelagt distanse (de to siste krever fotsensor).

Ikke like enkelt å skifte batteri som på de fleste andre modellene i denne testen - krever at en skrur ut fire skruer - skulle likevel være overkommelig for de fleste.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning