Test av pulsklokke

Suunto T6 Multisport Pack

Glimrende pulsklokke. Avansert og meget solid, men ikke den enkleste å ta i bruk.

TESTET: Fit Living og DinKropp.no har testet 6 pulsklokker med GPS.
TESTET: Fit Living og DinKropp.no har testet 6 pulsklokker med GPS. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Suunto T6 Multisport Pack

Amer Sports Norge AS, tlf.: 67 55 13 30, www.Suunto.com

Pris: kr 4400

Mulig tilbehør: Foot POD (fotsensor), kr 1000, Bike POD (sykkelsensor), kr 500, GPS POD, kr 1300, Cadence POD (tråkkhastighet/sykkel).

Med i esken: klokke, pulsbelte, GPS POD, armbelte til GPS, USB-kabel, CD med Training Manager og oppbevaringspose.

Vanntett: til 100 meter

Mange tilpasningsmuligheter

Dette er toppmodellen fra Sunnto. Vår testutgave kom som en multisportpakke der GPS POD var inkludert, men den kan også kjøpes uten GPS eller pakker tilpasset andre aktiviteter som f.eks. løping, sykling og triatlon. Klokka er ikke den enkleste å ta i bruk, men den har mange tilpasningsmuligheter med tanke på egne oppsett av displayet. Dette er nok en av klokkene som gir mest treningsrelatert informasjon direkte på klokka, og det er mye tilleggsutstyr tilgjengelig. Display med 3 linjer som gir mye informasjon. Displayet er godt leselig under de fleste forhold.

Velg data selv

For å utnytte T6 optimalt er det litt å sette seg inn i, men den gir samtidig gode muligheter til å velge hvilke data en vil skal lagres, slik at disse kan studeres nærmere etter treningen i Training Manager. Denne muligheten til å velge ut data gjør at en får bedre lagringskapasitet til de dataene en ønsker å ta vare på. Klokken er av middels størrelse og sitter godt på hånden. Den har røft design og oppleves meget solid og pålitelig.

Pulsbeltet sitter godt på og oppleves behagelig i bruk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning