Oakley Elevate Snow

- Jeg skulle ønske at den var litt større.

Foto: FOTO: Egil Nordlien, HM Foto
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God sikt

- Sitter litt stramt

- Vanskelig å få bort snø fra innsiden

- Passer ikke med alle hjelmer

Oakley Elevate er for små til medium ansikter og det er lagt inn ventiler i rammen for å feie unna fukt. Den har også justerbar reim med silikon på innsiden. Denne brillen ble testet av Frida Blom, skiinstruktør hos Oslo Vinterpark. 

Komfort

- De er ganske små i størrelsen, så de sitter ganske stramt og jeg syns de nesten kjennes litt for små ut for ansiktet mitt. Jeg skulle ønske at den var litt større.

Design og utforming

- De er ganske tykke og ganske små, og den passer ikke så godt til hjelmen. Hjelmen min er ikke fra Oakley, og ulike merker samarbeider, men det kan jo hende man vil kjøpe Oakley-briller selv om man har et annet merke på hjelmen.

Sikt

- Sikten er kjempegod, så der får den helt klart toppkarakter! Man ser kjempegodt; glasset demper lyset og øker kontraster så man ser mye bedre.

Fukt og dugg

- Jeg fikk jo beskjed om at jeg ikke skulle gni bort snøen på innsiden av glasset ettersom det er sprayet med et belegg og at jeg skulle dunke ut snøen i stedet. Men snøen ble hengende igjen og har frosset til is på den ene siden.

Spesifikasjoner

Produsent Oakley
Pris 1190
Vekt 150 gram
Remmens lengde Justerbar strikk
Glass Oransje
For Skumgummi
Modell Unisex

Konklusjon

Selv om sikten får terningkast seks er ikke dette nok til å redde den fra å havne på bunn.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning