Gore Air Windstopper tights

God mot kulde og vind.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Godt materiale

+ Vindstopper gir fordel i kald vind

- Ikke optimal rundt hofta

- Pakker seg for tett bak knærne

Vi hadde hørt mye bra om Gore og stilte med store forventninger. Det var derfor litt skuffende å erfare at tightsene ikke innfrir når det gjelder løpskomfort, sammenlignet med de beste i denne testen. Men i kald vind kommer den til sin rett. Best av "firerne" i testen, med 4,4 i snittpoeng.

Isolasjon mot kulde og vind

Den kommer mer til sin rett når det er kald vind. Snøføyk, vind og tre minus er helt uproblematisk, og du kan trolig helt fint bruk denne ned mot 7-8 minusgrader i moderate vindforhold.

Passform

Den sitter bra, men gir ikke den samme udiskutable velvære-følelsen som de beste tightsene i testen. Ikke så god rundt hofta, bemerker ekspertene.

Løpskomfort

Gore-tighten har en tendens til å pakke seg bak knærne, og dette skaper kløe og irritasjon som stjeler oppmerksomhet. Det går litt utover løpskomforten og bevegeligheten, selv om plagget er av høy kvalitet rent teknisk.

Spesifikasjoner

Produsent Brown Couch AS
Pris 1100
Materiale Polyester, polyamid, 5 % elastan

Konklusjon

Best i kald vind!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen