Fitness24seven

Hard trening i tung luft.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Fullt fokus på kunden hele timen.

+ Lang erfaring med trening.

+ Motiverende ord underveis.

+ Tok seg tid til å snakke utover den avtalte tiden.

- Merkbart dårlig luft.

- Ingen snakk om målsetning.

- Ingen fysisk test.

- Spurte ikke om skader eller sykdommer.

Her får du velvillig en gratis, uforpliktende samtale med PT på 15 minutter.

Lokalene er trange med urovekkende fæl lukt, noe som ødela opplevelsen betydelig.

PT-en utstrålte lite energi og virket likegyldig til det meste i begynnelsen.

Da vi derimot begynte å trene, kom hun inn i en annen rolle, og pushet og motiverte godt. Vedkommende hadde fullt fokus på meg hele tiden, og korrigerte teknikk underveis. Likevel hadde det ikke skadet med mer energi fra PT-en. 

Det ble en hard treningsøkt med kombinasjoner av basisøvelser. Jeg hadde bedt om intensiv trening, noe det ble. PT-en snakket lite om målsetning, og en tilpasset treningsplan koster 599 kroner i tillegg - dette trekker ned. Hva er motivasjonen og vitsen med å trene med PT hvis du ikke får et mål å strekke deg etter?

- Målsetning er vesentlig

Concept manager i Fitness24seven, Thomas Skoglund, sier det må ha skjedd en glipp her.

– Å snakke om målsetning og finne et kontret mål sammen med kunden er grunnleggende for hvordan våre PT-er jobber. I tillegg gjør vi alltid fysiske tester i forkant av treningen slik at PT-en kan kartlegge hvordan kunden ligger an slik at vedkommende kan få et tilrettelagt treningsopplegg, sier han. 

PTs utdanning

PT-kurs Fra Akademiet for Personlig Trening. Ellers har hun deltatt i en rekke konkurranser i blant annet roing.

Service

Merkverdig tung luft med stygg lukt som nesten var uutholdelig å trene i. Ellers er lokalet og fasilitetene gjort på enklest mulig måte, sterilt og usjarmerende. Trekk for at det ikke er egen PT-sone. Pluss for eget jentegym og at du får en gratis uforpliktende samtale med PT før du bestemmer deg. Du trenger ikke å være medlem her for å kjøpe PT-time.

Tilbakemelding og kommunikasjon

PT-en fremsto først som likegyldig og energiløs. Likevel pushet hun på underveis i treningsøkten og sa de rette ordene som fikk meg til å gi på. Hun gikk også 20 minutter over tida, noe som trekker opp. Hun tok seg tid til en kort oppsummering i slutten av timen om hva vi skal jobbe med videre.

Treningsmål og treningsplan

Ingen snakk om målsetning. En treningsplan koster 599 kroner ekstra.

Kontrakt på taushetsplikt

Vi signerte kontrakt, men det sto ingenting om taushetsplikt der, kun om hva jeg skulle betale. Jeg fikk heller ikke kopi av kontrakten. Ingen andre opplysninger om taushetsplikt.

Testing

Under samtalen vi hadde først nevnte PT-en at hun kom til å gjøre fysiske tester på meg for å se hvordan jeg lå an. Da jeg kom til neste treningstime så det ut til at det var glemt, da vi kjørte rett på styrketreningen. Den eneste testen vedkommende gjorde var å sjekke fleksibiliteten i brystmuskulaturen.

Pris

199 kr. kr. i måneden uten binding. Innmeldingsavgift på 199 kr. Seks PT-klipp koster rundt 3500 kr., mens 13 PT-klipp koster rundt 7500 kr.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Åpningstider 00.00-24.00. Bemannet man-fre 10.00-16.00
Geografisk dekning Sju senter i Oslo/Drammen
Pris på medlemsskap 199 kr. uten binding.
Pris per PT-time 13 klipp: 7527 kr. 26 klipp: 14794 kr.
Etableringsår
Andre tilbud Eget jentegym

Konklusjon

Helt gjennomsnittlig PT. Noe dyrt i forhold til hva du får for pengene.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning