CW-X Stabilyx Insulator tights

Strammer for mye.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God og varm

- Pakker seg bak knærne

- For stram, på en måte som ikke gavner løpingen

CW-X er en av stadig flere leverandører av kompresjonstreningstøy, og dermed en utfordrer til populære 2XU. Vi synes ikke Stabilyx Insulator er en sterk konkurrent - den strammer i overkant mye, også på steder det kjennes helt unødvendig. Vi opplever at dette påvirker løpskomforten negativt. Snittkarakter 3,4.

Isolasjon mot kulde og vind

En av de varmeste i testen. Null problem med 3 minus grader og litt vind, den tåler uten problemer noen minusgrader til.

Passform

Den sitter tett, men for tett: - Jeg synes det virker som om den strammer uten å tilpasse seg muskulaturen, i motsetning til 2XU som føyer seg mer etter anatomien, sier vår ekspert-tester Jonas Engebret Larsen. Alle i testpanelet erfarer at tighten strammer unødig mye, og særlig rundt og bak knærne.

Løpskomfort

- Det strammer ekstra rundt livet, men på en måte som blir hemmende, særlig under intervaller, synes ekspert-tester Marius Prestegård. At tighten blitt i overkant tett på en måte som går utover bevegeligheten, er testpanelets felles oppfatning.

Spesifikasjoner

Produsent Brandbuilder AS
Pris 1199
Materiale

Konklusjon

Varm, men for stram, selv for en kompresjonstight

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning