Brooks Pure Cadence 4

Testvinner!

Publisert Oppdatert

Sjokkerende bra! Ikke de letteste av lettvekterne, men de gir fantastisk respons og kjennes supersmidige. Lett å få opp i fart. Lav dropp (4mm).

Dette er de skoene i hele testen som skaper mest unison begeistring i testpanelet. Superlativene hagler i notatene våre. Vi måtte bare glise.

- En utrolig morsom sko! Meget lett og behagelig tettsittende sko med god respons fra underlaget, sier Geir.

- Sitter som støpt på min fot, mener Marit.

Skoene er tettsittende og smidige, responsen fra underlaget er supergod, de er svært stabile til å være lettvektere og attpåtil god dempet.

Tett og behagelig passform der hælen følger fint i steget uten at det blir stivt eller hardt rundt bakfoten.

Passform

- Den smootheste passformen ever, synes Maren. Unison enighet om sekseren her. Skoa er tett, men ekstremt behagelig. - Jeg synes kanskje dette skoa som sitter aller tightest på foten, tett men behagelig, og hælen følger fint og stramt i steget. Et bittelite minus for litt smal pløse, sier Morten.

Stabilitet

Mer stabil enn de fleste andre lettvekterne. Noe ekstra støtte under innsiden av mellomfoten. - For lettvekter å være er denne max utnyttet, og enig i Maren at denne har topp stabilitet, sier Marit.

Løpsfølelse

- En utrolig morsom sko! Meget lett og behagelig tettsittende sko med god respons fra underlaget, sier Geir. 6. - Sjokkerende bra! Ikke de letteste av lettvekterne, men de gir fantastisk respons og kjennes supersmidige. Lett å få opp i fart, sier Morten.

Demping

Akkurat passe for en lettvekter: nok til å ta imot litt av støtet, og mer dempet enn f.eks. Nike Lunar Tempo. Også panelets hælløper Maren er fornøyd.

Spesifikasjoner

Produsent Brooks
Pris 1400
Vekt (g) 250 (US 9)
Materiale Anatomical last, BioMoGo DNA mellomsåle, NavBand for passform og støtte rundt midtfot, ToeFlex, Rounded Heel
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 18-14
Drop (i mm) 4
Forhandlere Oslo Sportslager

Konklusjon

En fest å løpe med!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning