Altra Paradigm

Den rareste skoa i testen.

Publisert Oppdatert

- Ironisk nok virker denne motsatt på meg enn hva den er laget for: naturlig løping som skal gi god kontakt med underlaget, blant annet. Jeg hadde en klump om føttene på løpeturen. Og for myk såle, sier Marit.

Skoene splitter panelet en smule. Men alle er enige om at de er markant annerledes. Skoene har null dropp, lite demping i hælen og veldig stor tåboks der tærne får jobbe spredt.

Det er likevel god demping foran på skoene, men de kan kjennes noe klumpete. Responsen i sålen er ikke voldsom, men har en viss ”gyngestoleffekt” fremover. Løs i hælen.

Passform

Her er det mye dine preferanser som avgjør. Vid tåboks som gir gode muligheter for å sprike med tærne. Men skoene kan fort blir for løse i formen. God komfort.

Stabilitet

Nøytral sko, men ikke same støtte som de mest stabile i testen.

Løpsfølelse

Ikke forberedt på dette! Karakteren fra panelet spriker fra 3 til 6! En definitivt annerledes sko, hvis du kan vende deg til nulldrop kombinert med sprettsåle under mellomfoten.

Demping

Myk i mellomsålen og under tåboksen. Godt dempet, men kombinasjonen nulldropp og demping er defintivt spesiell, du kan nok oppleve skoa som for myk.

Spesifikasjoner

Produsent Altra
Pris 1499
Vekt (g) 258 (str. 43)
Materiale Dual layer EVA / A-Bound, Footpod Outsole, Quick-Dry Air Mesh
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 34
Drop (i mm) 0
Forhandlere Löplabbet, Oslo Sportslager, Sport 1 Xhibition, www.altrarunning.no

Konklusjon

Den rareste skoen i testen, med en markant «pute» under forfoten

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning