Swix Race X longs

Svært komfortabel og god stillongs.

Publisert Oppdatert

God komfort, og null problem med fukt.

Komfort under trening

En svært komfortabel og passe varm stillongs: "Stilongsen sitter veldig tight på kroppen! Den er medium varm. Det er to sømmer på insida mot lyskene som gnager litt i diagonalgang." "Sitter godt på kroppen, uten at den sitter like tight som andre modeller. Er ein av testens varmaste, etter Brynje" "Underdelen til Swix er behagelig og passer godt. Man merker ikke at den er på når man løper, noe som er bra. I tillegg er den god og varm, men ikke for varm ved temperaturer rundt 0 grader. Skårer også bra på bevegelighet."

Fukttransport

God fukttransport. En kommentar på lukt: "Underdelen til Swix er også god på fukttransport som igjen gjør at den holder godt på varmen når man står i ro. Eneste er at den lukter litt." "Synest denne er veldig god på fukttransport, føler meg tørr på kroppen sjølv under ordentlige ”svetteøkter”. Ikkje opplevd vond lukt under/etter økter." "Stilongsen virker veldig god på fukttransport. Ikkje opplevd at den sitter fast."

Spesifikasjoner

Produsent Swix
Pris 449
Materiale

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning