Oral B Pro 6000 SmartSeries

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Svært godt pusseresultat

+ Fjerner plakk effektivt overalt

+ Har varsel mot for kraftig pussing

+ Klokke som viser når du er ferdig

+ Flott reisefutteral med lufting

- Noe støyende vibrering

Tennene oppleves mye glattere og renere enn ved manuell pussing. Plakktabletten viste imidlertid en god del plakk inntil tannkjøttet. Dette lot seg ganske lett fjerne med en ekstra runde med tannbørsten mer vinklet. Det gjelder altså å vinkle tannbørsten riktig.

Denne tannbørsten fjernet effektivt plakk på baksiden av tennene i underkjevens front.

Tannbørsten var ikke hard mot tannkjøttet den første pusserunden. Etter den andre runden, med mer innsats for å fjerne det gjenværende plakket inntil tannkjøttet, ble det bare så vidt litt ømt. Det gikk fort over.

Godt grep

Tannbørsten har et behagelig håndtak med et godt gummigrep. Den er relativt tung.

Vibreringen skaper en god del støy, men kiler ikke og er på ingen måte ubehagelig i munnen.

Tannbørsten stopper opp og lyser tydelig rødt dersom du bruker for mye kraft, og pusser med for høyt trykk.

Tannbørsten er hvit og delikat, men en tanke klumpete å se på i forhold til noen av konkurrentene i denne testen. Lyset er blått, og det gir en fin effekt utseendesmessig.

  • Tannbørsten kan stå fint i sokkelen sin og lade på badet. Det lille etuiet som står i forbindelse med ladesokkelen, rommer de forskjellige børstehodene.

    Flotte tekniske detaljer

    Dette oppsettet ser bra ut, og det tillater deg å enkelt variere mellom børstene, etter hva du har behov for (sensitivmodus, polering, tannpirkereffekt osv.). I tillegg følger det med en klokke, som også viser hvor du bør være underveis i pussingen, kvadrant for kvadrant i munnen. Når du er ferdig med å pusse, får du et smil.

Det følger med et reisefutteral i hvit, gjennomsiktig plastikk. Det har plass til to børstehoder og er perforert for lufting. Fasongen på futteralet er fin, og det veier forholdsvis lite, men det tar litt plass.

Spesifikasjoner

Produsent Braun
Pris 2199
Forhandler

Konklusjon

Best i test, ved siden av Sonicare DiamondClean

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen