Oral B Genius 9000

Testvinner, ganske klart.

Publisert

God rengjøring av alle tannflater, bortsett fra approksimalt (mellomromene), der kommer man kun til med tanntråd. "Merker at plakken forsvinner". Sier fra når du pusser for hardt. Totalt den beste børsta. 

Noe hard på tannkjøttet, ingen blødning. Forskjellige hastigheter som funker bra, men svak tannlegebor-følelse på "hard" innstilling. Virker skånsom på tannkjøttet. 

Oscillerende bevegelse, noe støyende. Vibrering kiler ikke. Godt grep. Eneste med funksjon som sier ifra om man pusser for hardt, stort pluss. Mange valg og noe vibrasjon og støy, mener panelet, og mange funksjoner å holde styr på. 

Enkel å lade, lett å ta av børstehodet. Reiseboks. Mange pussefunksjoner.  Børsen er lett å holde og står fint på badet. Mangler beskyttelse til hodet.  Svært godt grep. App som tracker tannpussen, om noen skulle trenge det eller liker å nerde rundt tannpussen.

Delkarakterer:

Pusseresultat 6

Virkning på tannkjøttet 4 

Børsten i bruk (støy, grep, vibrasjoner) 5

Design 4

Praktisk håndtering 5

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1395
Forhandler Komplett, Elkjøp, Power m.fl

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning