Test av skinkepålegg

Nordfjord Røkt Bogskinke

Ganske midt på treet, men bra andel kjøtt.

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Nordfjord Røkt Bogskinke

Bra både på antall tilsetningsstoffer og mengde kjøtt i produktet, men en høy fettprosent. Det er forholdsvis lite karbohydrater i denne skinken, mens proteininnholdet er lavere enn vi ønsker oss fra et rent kjøttprodukt.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 485

Energi, kcal: 116

Protein, g: 17,0

Karbohydrater, g: 0,3

Fett, g: 5,0

Antall tilsetningsstoffer: 5,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 79,00

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, vann, salt

Vekt, g: 154

Produsent: Nordfjord Kjøtt AS

Pris, kr: 24,50

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også