Test av sjokolade

Nidar Crispo

Det positive ved denne sjokoladen er få tilsetningsstoffer.

TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader.
TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Inneholder 7 % riscrisp. Denne sprø sjokoladen havner over middels ved faktisk å være nokså gjennomsnittlig. Pluss for få tilsetningsstoffer.

Innhold per 100 g

Kalorier, kJ/kcal: 2241/536

Protein, g: 9,4

Karbohydrater, g: 57,4

Herav sukker, g: ikke oppgitt

Fett, g: 29,9

Herav mettet fett, g: ikke oppgitt

Tre viktigste ingredienser i synkende rekkefølge: sukker, tørrmelk, kakaosmør

Typer fett i produktet: kakaosmør, vegetabilsk fett

Typer sukker i produktet: sukker, glykosesirup, sirup

Tilsetningsstoff: emulgatorer, aroma

Andel kakao, %: minst 30

Vekt, g: 65

Pris 15,20

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også