Test av sjokolade

Nidar Bergene Melk rull

Fint proteininnhold, men mye fett trekker ned.

TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader.
TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Står på pakken: 100% naturlige råvarer - ingen kunstige tilsetningsstoffer. Laget med norsk ren melk. Også denne sjokoladen fra Nidar har et flott proteininnhold. Dessverre er kaloriinnholdet veldig høyt, og sammen med en høy fettandel havner denne ned mot bunnen.

Innhold per 100 g

Kalorier, kJ/kcal: 2290/550

Protein, g: 9,6

Karbohydrater, g: 55

Herav sukker, g: ikke oppgitt

Fett, g: 32

Herav mettet fett, g: ikke oppgitt

Tre viktigste ingredienser i synkende rekkefølge: sukker, tørrmelk, kakaosmør

Typer fett i produktet: kakaosmør

Typer sukker i produktet: sukker

Tilsetningsstoff: emulgator

Andel kakao, %: minst 30

Vekt, g: 74

Pris 10,00

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også