Test av sjokolade

Freia Walters no 156

Walters nyvinning har for mye kalorier og fett til å være et bra valg.

TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader.
TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Oppgir at en porsjon er 25 g - det tilsvarer 1/8 av platen. Inneholder 9 % pekannøtter - det vil si, det står 6 % i ingredienslisten, for der er de oppført uten karamelltrekk. Masse kalorier og mye fett trekker ned på denne sjokoladen.

Innhold per 100 g

Kalorier, kJ/kcal: 2320/555

Protein, g: 7,9

Karbohydrater, g: 53

Herav sukker, g: 52

Fett, g: 34

Herav mettet fett, g: 18,5

Tre viktigste ingredienser i synkende rekkefølge: sukker, tørrmelk, kakaosmør

Typer fett i produktet: kakaosmør

Typer sukker i produktet: sukker, glukosesirup, sukkersirup

Tilsetningsstoff: emulgator, overflatebehandlingsmidler, aroma

Andel kakao, %: Ikke oppgitt

Vekt, g: 200

Pris 29,90

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også