Test av fiskemiddag

Fjordland Fiskeboller

Lite fett trekker denne retten opp.

FISKEMIDDAG: DinKost har testet 11 fiskemiddager mot hverandre etter næringsverdi.
FISKEMIDDAG: DinKost har testet 11 fiskemiddager mot hverandre etter næringsverdi. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Fjordland Fiskeboller med gulrøtter og poteter

Laget av Fjordlands kokker i samråd med deres ernæringsrådgiver, noe som vises ved bra med grønnsaker, men litt lite fisk. Sausen er laget på helmelk. Typen fisk i fiskebollene er ikke spesifisert. Ok kaloriinnhold og porsjonsstørrelse.Tips om mer råkost ved siden av retten.

Innhold per porsjon fiskemiddag:

Energi, kJ: 1540

Energi, kcal: 365

Protein, g: 17,0

Karbohydrater, g: 43,0

Fett, g: 13,0

Herav mettede fettsyrer, g: 4,5

Kostfiber, g: 8,0

Salt, g: 3,8

Hovedingredienser: Fiskeboller i hvit saus (44 %), poteter (36 %), gulrøtter (20 %)

Mengde fisk, g: 99

Mengde grønnsaker, g: 100

Innhold i hele forpakningen, g: 500

Produsent: Fjordland AS

Pris, kr: 44,50

Denne saken ble første gang publisert 21/05 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også