Test av fiskemiddag

Fjordland Fiskekaker av steinbit

Bra med under middels fettinnhold, men litt lite grønt.

FISKEMIDDAG: DinKost har testet 11 fiskemiddager mot hverandre etter næringsverdi.
FISKEMIDDAG: DinKost har testet 11 fiskemiddager mot hverandre etter næringsverdi. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Fjordland Fiskekaker av steinbit med gulrotstuing og poteter

Produsert i Norge, med størst mulig andel norske råvarer.Vi skulle gjerne hatt mer grønnsaker her, og fiskeinnholdet er litt under middels. Under halvparten av fisken i kakene er steinbit. Tips om mer råkost ved siden av retten.

Innhold per porsjon fiskemiddag:

Energi, kJ: 1782

Energi, kcal: 425

Protein, g: 15,0

Karbohydrater, g: 48,0

Fett, g: 17,0

Herav mettede fettsyrer, g: 6,5

Kostfiber, g: 8,2

Salt, g: 5,2

Hovedingredienser: Fiskekaker i brun saus (45 %), poteter (33 %), gulrotstuing (22 %).

Mengde fisk, g: 100

Mengde grønnsaker, g: 82

Innhold i hele forpakningen, g: 545

Produsent: Fjordland AS

Pris, kr: 55,90

Denne saken ble første gang publisert 21/05 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også