Test av fiskekaker

Lofoten Hjemmelagde fiskekaker

De eneste i testen som er laget kun av fersk, norsk hysefilet.

FISKEKAKER: DinKost og ShapeUp har testet næringsverdiene i ni fiskekaker mot hverandre.
FISKEKAKER: DinKost og ShapeUp har testet næringsverdiene i ni fiskekaker mot hverandre. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Lofoten Hjemmelagde fiskekaker

Pris: 60 kr

Energi, kcal: 93

Protein: 10,8 g

Karbohydrat: 6,9 g

Fett: 2,5 g

Salt: 0,9 g

Prosentandel fisk: 60 %

Lofotens fiskekaker er de eneste i testen som er laget kun av fersk, norsk hysefilet. Nøkkelhullsmerket. Vi liker naturlige råvarer, men kunne ønsket oss en noe høyere fiskeandel. Det betyr mer protein også.

Denne saken ble første gang publisert 29/05 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også