Test av brødblandinger
Møllerens Lavkarbobrød
Nest best blant spesialbrødene, med nær null sukker.
Møllerens Lavkarbobrød
Merket med Ekstra grovt på Brødskala'n. Skal ikke eltes eller heves, kun tilsettes vann og olje.Inneholder hirse og bokhvete, samt egg. Lavkarbobrødet er imidlertid ikke et høyproteinbrød - faktisk er det nest minst protein i dette brødet i hele testen. Lite sukker trekker opp.
Innhold per 100 g ferdig brød
Energi, kJ: 779
Energi, kcal: 187
Protein, g: 5,9
Karbohydrater, g: 12,9
Sukkerarter, g: 0,40
Fett, g: 10,6
Mettet fett, g: 1,0
Kostfiber, g: 9,3
Natrium, g: 0,28
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: sammalt rug grov (25%), hvetekli (15%), linfrø
Antall tilsetningsstoffer: 3
Antall brød: 1
Produsent: Norgesmøllene AS
Pris, kr: 29,50
Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.