Test av fiskemiddag
ICA Fiskepudding
Mengde: 750 g.
Tilberedning: Varmes i hvit saus.
Andel fisk: 39 % blandet fisk
Informasjon på emballasjen: Første ingrediens er hvitlaks (20 %), neste er surimi. Natriummengden oppgis til 1 g, altså nesten 2 g salt. Det er for mye. Serveringsforslaget høres nesten for lekkert ut for denne fiskepuddingen - dijonsennep, sjalottløk og lakserogn passer nok bedre til ren fiskefilet!
Ingredienser: Det er mye stabilisatorer og fiskearoma og andre merkeligheter i dette produktet. Og det er ganske lite fisk i forhold til hjemmelaget fiskepudding.
Smak/utseende: Litt sitronaktig i smaken, men ikke noe i ingredienslisten kan si oss hva det kommer fra, annet enn aroma. Fryktelig finmalt, så den er utrolig kjedelig i munnen.
Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.