Test av fiskemiddag

ICA Fiskepudding

TEST: ICA Fiskepudding.
TEST: ICA Fiskepudding. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Sist oppdatert

Mengde: 750 g.

Tilberedning: Varmes i hvit saus.

Andel fisk: 39 % blandet fisk

Informasjon på emballasjen: Første ingrediens er hvitlaks (20 %), neste er surimi. Natriummengden oppgis til 1 g, altså nesten 2 g salt. Det er for mye. Serveringsforslaget høres nesten for lekkert ut for denne fiskepuddingen - dijonsennep, sjalottløk og lakserogn passer nok bedre til ren fiskefilet!

Ingredienser: Det er mye stabilisatorer og fiskearoma og andre merkeligheter i dette produktet. Og det er ganske lite fisk i forhold til hjemmelaget fiskepudding.

Smak/utseende: Litt sitronaktig i smaken, men ikke noe i ingredienslisten kan si oss hva det kommer fra, annet enn aroma. Fryktelig finmalt, så den er utrolig kjedelig i munnen.

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også