Test av fiskemiddag

Findus Kapteinens fylte laks med spinat

TEST: Findus Kapteinens fylte laks med spinat.
TEST: Findus Kapteinens fylte laks med spinat. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Sist oppdatert

Mengde: 300 g.

Tilberedning: Stekes i panne.

Andel fisk: 36 % laksefilet og 9 % fiskekjøtt av laks (hva skjuler det seg her?).

Informasjon på emballasjen: Jøss, her er til og med vitamin C deklarert! Vi ville nok heller bedt om opplysninger om innholdet av vitamin D. Dette produktet er en av testens mest kaloririke, noe som kommer av frityrskorpen, spinatfyllet som også inneholder olje, ost og margarin. Proteininnholdet er ganske høyt, men likevel ikke så høyt som for ren laks. Saltinnholdet på 1,1 % er helt på grensen til sunt.

Ingredienser: Hadde det gått an å lage dette uten rismel, stivelse og modifisert stivelse, og heller med et grovere mel? Og hvorfor ikke ha enda mer laks i produktet?

Smak/utseende: Smaker mye laks og spinat, men svært mye av den sprø skorpen. Vi kan styre oss for såpass mye skorpe og legger noe til side.

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også