Fine premier fra oss til deg

Her er alle vinnerne av julekalenderen på Klikk Helse

Alle vinnerne er trukket.

JULEGAVER: 24 julegaver er delt ut.
JULEGAVER: 24 julegaver er delt ut. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: colourbox.no
Publisert Oppdatert

Konkurranseregler

Slik deltar du

1. Meld deg på ved å registrere ditt mobilnummer i feltet til venstre.

2. Fra 1. desember vil du motta en SMS med spørsmål. (kun kr 1 pr melding.)

3. Les spørsmålet på din mobil og send ditt svar på SMS.

4. Hver påfølgende dag trekker vi vinner(e) fra de som har svart riktig på dagens spørsmål.

Ved å delta i årets julekalender vil du kunne få tilsendt gode tilbud på SMS fra Egmont Hjemmet Mortensen. Disse meldingene er helt gratis.

Problemer med å melde deg på?

Send en SMS med kodeordet JULKAL til 2205 og du er påmeldt på årets julekalender. Vi sender ut SMS ca klokken 18.00.

Ønsker du å melde deg av?

Send en SMS med kodeordet JULKAL STOPP til 2205.

Har du spørsmål til julekalenderen?

Ring kundeservice på 22 58 51 00

Se hvem som vant lesebrett, smykkesett, hudkrem, ullundertøy, juicemaster, blender, DAB-radio, kompaktkamera, produkter for hud og hår og alt det andre i julekalenderen på Klikk Helse!

Totalverdi: kr 54.000.

Her er premiene i Klikk Helses julekalender - og vinnerne etter hvert som de trekkes.

Gratulerer til dere alle!

1. desember: Aurela hudpleie er spesielt utviklet for å gi fuktighet til huden og dempe aldringstegn og rynker. Pakken består av ansiktskrem, spesialserum for øyeområdet og et dyptvirkende serum for ansikt og hals. Verdi på premien: 2597,- kroner.

Vinner: Anne Kristi Berg, Sandnes

2. desember: En vinner får et Sony Reader PRS-T2, et lesebrett med overlegen skjerm som gir følelsen av å lese på papir, samt Wi-Fi. I tillegg kommer et par sammenleggbare DJ-style hvite hodetelefoner, også fra Sony. Total verdi på premien: 2229,- kroner.

Vinner: Torbjørg Afdal, Skulestadmo

3. desember: En vinner får i dag et flott kakefat i 3 etasjer og 4 dessertskåler i den nye stentøyserien fra Le Creuset. Kakefatet passer perfekt til både kaker og andre søte saker, og dessertskålene er også ideelle til både forretter eller tilbehør på bordet. Verdi på premien: 1715,- kroner.

Vinner: Tina Stuestøl, Oslo

4. desember: En vinner får et flott smykkesett fra Next2 som består av klokke, ørepynt, kjede og to armbånd. Verdi på premien: 1445,- kroner.

Vinner: Randi Rasmussen, Laukvik

5. desember: To heldige vinnere får hvert sitt nydelige skjerf fra Kristine Vikse. Skjerfene er i et nydelig design og en herlig kvalitet av en blanding av ull og silke. Total verdi på premien: 1298,- kroner.

Vinnere:

Marit Kristine Granhaug, Jessheim

Siv Slettemark Lund, Voss

6. desember: En heldig vinner får et årsforbruk med Bad Norwegian for menn. Hudkremen er utviklet i Norge, fri for parabener, silikon, parfyme og fargestoffer, og inneholder en rekke komponenter spesielt godt egnet til menns hud. Verdi på premien: 2490,- kroner.

Vinner: Kjersti Markali, Oslo

7. desember: En vinner får et sett ullundertøy til barn fra Pierre Robert. Young Collection Wool kommer nå med nye design. Husk å oppgi størrelse og kjønn! Fem vinnere får en pakke med lekre strømpebukser fra Pierre Robert Hosiery. Semi-shiny og Hold-In er perefkt til festsesongen! Husk å oppgi størrelse! Total verdi på premien: 2850,- kroner.

Vinner av et sett ullundertøy: Mary Rønning, Verdal

Vinnere av strømpebukser:

Bente Bakkeeiet, Oslo

Elin Berger, Trøgstad

Inger Lise Larsen, Løten

Elin Therese Wold, Ålesund

Tove Berg, 8004 Bodø

8. desember: En vinner får en flott Wilfa Juicemaster. Med denne kan du lage fersk juice til hele familien på en rask og rimelig måte. Den er rask å rengjøre, tar liten plass og er stillegående. Kan også kverne frosne bær og du får en nydelig sorbet. Verdi på premien: 1999,- kroner.

Vinner: Kirsti P. Schumacher, Trondheim

9. desember: Tre heldige vinnere får en spennende produktpakke fra Funksjonell Mat, med ulike bakemikser, samt naturlige mel- og sukkererstatninger som gjør det enkelt å bake sunnere! Total verdi på premien: 1791,- kroner.

Vinnere:

Tonje Busch Iversen, Gressvik

Hilde Eggen Myreng, Elverum

Silje Nymoen, Sokna

10. desember: En vinner får et flott sett med Baba de Caracol med snegleserum. Serie som gjør at huden eldes i sneglefart. www.tokay.no. Verdi på premien: 1500,- kroner.

Vinner: Brita Myreng, 3026 Drammen

11. desember: En vinner får en pakke med hårpleieprodukter fra Cutrin. REF-hårpleieserie med en individuell tallkombinasjon som viser innholdet i hvert produkt og hva det gjør for ditt hår. Verdi på premien: 1424,- kroner.

Vinner: Hege Nyborg, 2388 Brumunddal

12. desember: En vinner får hårpleieprodukter fra Moroccanoil med arganolje. I flere hundre år har marokkanske kvinner tradisjonelt brukt arganolje for å pleie hår og negler, og for å motvirke slitasje fra vær og vind. Oljen finnes i alle produktene. Verdi på premien: 1490,- kroner.

Vinner: Bente Tovås, Finneidfjord

13. desember: Fire vinnere får hver sin spillpakke bestående av Bezzerwizzer Original med 5000 spørsmål fordelt på 20 kategorier, 2 spillere fra 15 år, og Bezzerwizzer+ Familie som består av 2400 nye og annerledes spørsmål fordelt på 16 kategorier, 2 spillere fra 8 år og Bezzerwizzer Mini - reisespillet som består av 600 spørsmål og et helt nytt og lynkjapt spillkonsept. Total verdi på premien: 6188,- kroner.

Vinnere:

Catrine Alexandra Odde Gustavsen, Stabekk

Kristin Granberg Kristoffersen, Skjetten

Gry L. Gullhaug, Porsgrunn

May-Britt Wickstrøm, Fosnavåg

14. desember: Aqvia fra Aga gjør springvann om til sprudlende mineralvann. Med ren og stilren design gir den litt ekstra luksus i hverdagen. Aqvia har egne naturlige smaker uten tilsetningsstoffer, deriblant flere typer cider eller sammensetninger som kaktus/lime, fersken, pære og tyttebær. Verdi på premien: 2400,- kroner.

Vinner:

Jarbjørg Gunnes, Oppdal

15. desember: BioVenax hjelper mot hovne og vonde legger, og BioArtrox hjelper mot artrose og andre plager i ledd og muskler. Effektive, økologiske kremer med naturlige virkemidler. Fem heldige vinnere får disse produktene. Total verdi på premien: 1785,- kroner.

Vinnere:

Eva Tveter, Skarnes

Torun Gulsrud Frydenlund, Drammen

Kari Darup, Tønsberg

Gerd Inger Granheim, Sandnes

Anne Karin Strøm, Sandstad

16. desember: X7.1 kapselmaskin fra illy gir deg den perfekte espresso. Den har en enkel steamfunksjon. Med et lekkert retrodesign og nydelige illy-kopper stående på koppevarmeren på toppen, er hverdagsluksusen i boks. Verdi på premien: 3900,- kroner.

Vinner: Marita Hallerdalen, Åmot

17. desember: En heldig vinner får i dag det nydelige settet Harlekin, design Per Spook for Magnor Glassverk. Settet består av 2 krus, 2 asjetter, 2 skåler og 1 fat. Verdi på premien: 1493,- kroner.

Vinner: Torhild Eikrem, Molde

18. desember: Tre vinnere får hvert sitt sett med Bodytan og Facetan fra Dehli & Cleve. Total verdi på premien: 1557,- kroner.

Vinnere:

May-Brit Jørgensen, Nesoddtangen

Berit Rasmussen, Porsgrunn

Synnøve Søttar, Mosjøen

19. desember: Nescafé Dolce Gusto har kommet med nye maskiner. Nå kan forbrukeren selv bestemme hvor mye vann hver kopp skal inneholde. Spennende design og muligheten til å drikke 30 ulike smaker av både kalde og varme drikker har gjort maskinen til markedsleder i Norden. Verdi på premien: 1999,- kroner.

Vinner: Heidi Jacobsen, Lakselv

20. desember: En vinner får en flott Princess blender i fint retro design og med 1,5 L glass. I tillegg kommer en Vacuum Sealer Silver som gjør at du nå kan ta vare på maten vakuumforseglet. Posene kan brukes flere ganger, og egner seg både til kjøleskap, fryser og i mikrobølgeovnen. Verdi på premien: 1747,- kroner.

Vinner: Lillian Grøseth, Skien

21. desember: Revo Pixis DAB/DAB+ digitalradio med fargerik berøringsskjerm. Her får du slideshow som viser nyhetsoverskrifter, sportssendinger, værmeldinger og trafikkoppdateringer. Den har også digital alarmklokke med slumrefunksjon. Verdi på premien: 1490,- kroner.

Vinner: Frøydis Holter, Kløfta

22. desember: En vinner får en flott bokpakke fra Schibsted Forlag. Pakken består av 5 flotte romaner fra årets utgivelser, og her bør det være noe for hele familien. Verdi på premien: 1735,- kroner.

Vinner: Nina Bachke, Stavanger

23. desember: I dag får en vinner et Sony kompaktkamera WX100. Slank og avansert cyber-shot kompaktkamera med kraftig zoom, full HD og 3D-opptak i lekkert hvit/rosa feminint design. Verdi på premien: 2100,- kroner.

Vinner: Ellinor Stav Hansen, Vikhammer

24. desember: Hemmeligheten bak vakker hud er en god fuktbalanse og beskyttelse mot ytre påvirkninger. Restylane Skincare gjør nettopp det med sin unike NASHA-gel. En vinner får hele hudpleieserien som består av ni produkter til sammen. Verdi på premien: 4650,- kroner.

Vinner: Kari- Mette Pedersen, Fredrikstad

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen