Falke Running Atletic Long tight

God, men noe stram stillongs.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God passform

+ God fukttransport

- Litt stram

- Kan kjennes kald

Stram stillongs, kanskje i strammeste laget, som gjør at den kan bli litt kald. 

Komfort under trening

Testpanelet er ikke helt fornøyd med komforten, selv om passformen er god: "Den sitter tight, og den er den "strammeste" i testen. Den føles nesten som en kompresjonstights. Det gjør at den hindrer bevgelsesutslaget litt. Jeg kan også kjenne litt av en søm i skrittet, dette irriterer litt. I og med den blir såpass tight, syns jeg den blir litt kald." "Underdelen til Falke var veldig stram og liten i størrelse (for stram/tight etter min mening). Følelsen at den var såpass stram at man mistet varmfunksjon og den ble kald. Skulle derfor likt å testet en størrelse opp for å kunne sammenlignet. Vil derfor ikke ta et "hardt" standpunkt av komfort delen, selv om jeg har en pekepinn." "Sitter veldig behagelig på kroppen. Forholdsvis varm" "Meget god passform. Stillongsen hadde en noe vond søm i skrittet som gnisset litt på innsiden av låret. Jeg merket imidlertid kun dette ved løping, men ikke når jeg skøytet på ski."

Fukttransport

Ingen større problemer med fukttransporten: "For det første blir jeg vanligvis ikke så svett på beina, ei heller nå som jeg syns denne var litt kald. Ble ikke klam eller våt på beina. Det viktige mener jeg, er komforten. Har ikke opplevd at den lukter etter trening." "Fukttransporten til dette plagget virker god samtidig som det er god bevegelighet i plagget (selv om det kanskje er en størrelse for lite)." "Stilongsen virker veldig god på fukttransport. Ikkje opplevd at den sitter fast."

Spesifikasjoner

Produsent Falke
Pris 499
Materiale Nylon: 69% Polyester:26% Elastan: 5%

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning