edline Classic Cold

- Man kjenner knapt at man har ski på seg.

Publisert Oppdatert

Madshus' toppmodell samler flere seksere i delkategoriene fra våre testere og er vår testvinner. 

Carbon Classic Cold er resultatet av tre års utvikling i samarbeid mellom Madshus produktingeniører og topputøvere.

Ifølge Madshus skal CAD-teknologi (Computer Aided Design) bidra til "optimerte trykkpunkter og perfekt balanse mellom trygt feste, ekstrem gli, presis løypeføring og snøfølelse".

Innfrir ambisjonene

Sålen (P200 Nano) er helt ny. Kjernen (PR 100X) og karbonkonstruksjonen gir ski med svært myk tupp og ende, som skal gi mer fart og bedre feste. 

Testen vår viser at Madshus langt på vei innfrir de vidløftige ambisjonene. 

Redline får toppkarakteren 6 på feste og føring/slipp, altså hvor god skien er på "framføring" i sporet, og femmere i de andre kriteriene. 

Totalt ender Redline opp med 5,4 poeng i snitt.  

Testernes oppsummering

Øyvind Olstad: -  Ekstremt god å gå på, lett å få feste på og svært god å føre. Kjennes ekstremt lett ut på foten. Testvinner, hakket foran Speedmax.

Geir Endre Rogn: - Det første man legger merke til er hvor lett skien kjennes når man går med den. Den flyter fint og er veldig lett å føre. Den myke tuppen gir litt dårligere stabilitet, men det er sjelden et stort problem i klassisk. 

Eivin Rundberg: -  Man kjenner knapt at man har ski på seg. Skien flyter godt og dekker alt man kan ønske seg av en racingski.

Spesifikasjoner

Produsent Madshus
Pris 6499
Kategori Racing / Klassisk
Lengder 190-210/5
Vekt 900/190cm
Binding NIS 7
Innsving 44-42-44

Konklusjon

Testvinner

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning