Doktor Online forum:

Vanligste spørsmål om forum

Her er en oversikt over de vanligste spørsmålene om forumet på Doktor Online.

FORUM: Doktor Online har nytt forum. Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får etter omleggingen. Flere spørsmål kommer fortløpende.
FORUM: Doktor Online har nytt forum. Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får etter omleggingen. Flere spørsmål kommer fortløpende.
Publisert Oppdatert

Forumet til Doktor Online er lagt om og vi får hele tiden spørsmål fra dere.

Her har vi samlet noen av de vanligste tingene vi svarer på. Listen oppdateres fortløpende.

Q&A

Kan jeg redigere det jeg har skrevet tidligere?

Ja, i ti minutter etter publisering. Obs: Dette gjelder ikke innlegg som du poster anonymt. Disse regnes ikke som "Mine innlegg", og kan derfor ikke redigeres.

Når jeg huker av for å være anonym, er jeg automatisk anonym i resten av tråden?

Nei, du må huke av for hvert innlegg, selv om det er i samme tråden.

Hvorfor får jeg ikke logget inn med brukernavnet mitt?

Vi har fått enkelte henvendelser om dette. Det er derfor åpnet opp for at brukerne kan velge om de skal oppgi brukernavn eller e-post for å logge seg inn. Ved fortsatt trøbbel kan du kontakte oss på mail.

Hvordan får jeg det mer oversiktlig?

Sjekk ut "Vis nytt innhold" og "Mine innlegg" øverst på siden, to funksjoner som hjelper deg å få orden og oversikt over alle tråder man selv har skrevet i og tilsvarende feed over nye innlegg i valgte forumrom. Se informasjonsartikkel øverst i forumet for fullstendig fremgangsmåte illustrert med skjermbilder.

Hvordan kommer jeg direkte til det siste nyeste innlegget i en tråd?

"Vis nytt innhold": Det skal være en liten prikk før trådtittelen på tråder der det finnes innlegg du ikke har lest. Trykker du på denne prikken kommer du til første uleste innlegg.

Hvor er "Svar til meg"?

"Svar til meg"-funksjonaliteten blir ikke direkte erstattet i denne forumløsningen. For liknende funksjonalitet anbefaler vi at dere bruker sitatfunksjonen, og velger at dere ønsker varsling når noen siterer dere (e-post eller pm). Se informasjonsartikkel øverst i forumet for fullstendig fremgangsmåte illustrert med skjermbilder.

Hvordan unngår jeg at andre kan se hvilke tråder og emner jeg leser i?

Hvis man huker av for "Logg inn som skjult", så vil ikke andre se hvilke tråder og emner man leser i. Dette er et valg som kommer opp når du logger deg inn I forumet.

Selv om jeg er logget inn som skjult bruker, så må jeg hake av for "Post som anonym" før jeg sender svar på et innlegg, og også når jeg oppretter et nytt emne?

Det er forskjell på å logge seg inn som skjult og det å velge å være anonym i enkeltinnlegg. Når man logger seg inn som skjult så vil man ikke komme opp i oversikten over innloggede brukere (nederst på forumforsiden), eller stå oppført nederst i den tråden man er inne i. Hvis man derimot skriver innlegg, så vil man stå oppført med nick. For å være helt anonym må man både logge inn som skjult bruker og velge "post som anonym".

Hvorfor finner jeg ikke igjen mine anonyme innlegg under "Mine innlegg"?

Innlegg skrevet som anonym lagres ikke under din profil, og du vil dermed ikke få dem opp under "Mine innlegg". Men du kan velge å legge tråder til som dine favoritter. Øverst i hver tråd finner du en knapp der det står "Legg til favoritt". Alle dine favoritter havner under "Favorites" som du finner under "Mine innlegg".

Hvordan kommer jeg meg raskt til toppen av siden igjen?

Det lille ikonet midt på siden helt nederst, en sirkel med en trekant i midten, får deg opp igjen uten scrolling.

Kan jeg (i det nye forumet) rapportere innlegg jeg finner støtende?

Ja, det kan du, ved å klikke på rapporter.

Hvordan bruker jeg "live feeden" - Siste innlegg - på forumforsiden?

Visning av 10 siste innlegg er satt som standard, mens 30 er satt som maksimum. Trykk på plusstegnet om du ønsker å se flere innlegg enn de siste ti, eller minustegnet om du ønsker å se færre enn dette. Antallet styres av antall klikk på minus- eller plusstegnet. Det er også mulig å skjule alle siste innlegg (Skjul innlegg).

Fant du ikke det du lurte på?

Har du spørsmål som ikke ble besvart i denne artikkelen? Vi har laget en veiledning som viser hvordan det nye forumet fungerer, klikk her.

Vil du stille direkte spørsmål til oss, klikk her.

Her finner du retningslinjer for bruk av forumet på Doktor Online.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning