Brynje Super Thermo Longs

Varm longs.

Publisert Oppdatert

Varm og god stillongs med svært god fukttransport, men ikke helt optimal komfort.

Komfort under trening

Litt blandede tilbakemeldinger på komforten: "Stilongsen til Brynje sitter godt, men en del løsere enn de andre kandidatene. Den er komfortabel og varm som overdelen. Eneste er litt lite eller begrenset bevegelighet." "God passform og følelse mot huden. Den er litt stram, noe som jeg merket mest på intervall på rulleski. Kjente ingen sømmer som irriterer, men i og med den var litt stram, ble den heller ikke veldig varm." "Stilongsen oppleves som ”kort” i livet, den når knapt nok opp på hoftene. Når man går diagonalgang oppleves det som at stilongsen glir nedover under buksen. Stilongsen er testens varmaste."

Fukttransport

Svært god fukttransport: "Evnen dette plagget har til å transportere fukt er igjen meget bra. Følelsen av å ikke være fuktig eller våt selv om man svetter mye. Lukter lite eller ingenting av både over og underdelen fra Brynje." "God fukttransport! Jeg er ikke den som svetter mest på beina, men i forhold til de andre, ble jeg ikke klam på beina. " "Stilongsen er god på fukttransport og pusteevne. Testens beste."

Spesifikasjoner

Produsent Brynje Trikotasjefabrikk AS
Pris 429
Materiale 100% Polypropylene

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning