Bjørn Dæhli superundertøy

Lett, men blir klistrete.

Publisert Oppdatert

Tynn og komfortabel trøye. Kan bli kald ved mange minusgrader. Middels fukttransport.

Den tekniske testen viser god fukttransport, men ikke på linje med de aller beste. I de praktiske testene melder alle testere melder at trøya blir lett våt og klistrete ved harde økter med mye svette.

Noe lukt i stoffet etter bruk, ikke mer enn "vanlig", men markant - flere kommenterer dette. Klistreeffekt på ryggen etter harde økter. Fungerer bedre på rolige økter enn på hardøkter. 

Komfort under trening

God passform med god komfort i stoffet - flere kommenterer at den nesten ikke merkes på kroppen. Passer godt fra godt på plussiden og ned mot ca. -3 grader med en halvtykk jakke på. Det er den tynneste trøya i testen. Strammer ikke, og har god bevegelighet i albue og skulder. Kan bli litt kald. Krever raskere en mellomtykk jakke ved temperatur under -3. En kommentar på stram hals og en på sømmer som merkes godt under armhulene.

Fukttransport

Den tekniske testen viser at trøya bruker lenger tid enn snittet på å bli kvitt fuktigheten. Dette stemmer godt med de praktiske funnene: alle testere melder at trøya blir lett våt og klistrete ved harde økter med mye svette. Noe lukt i stoffet etter bruk, ikke mer enn "vanlig", men markant - flere kommenterer dette. Klistreeffekt på ryggen etter harde økter. Fungerer bedre på rolige økter, enn på hardøkter.

Spesifikasjoner

Produsent Bjørn Dæhlie
Pris 349
Materiale

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning