Atomic Redster Skintec

Best i testen - men krever litt av løperen.

Publisert Oppdatert

GEIR ENDRE: "Originalen av "skin-ski". Den skia som er nærmest en racingski. Har det klart beste systemet for å bytte felle. En lett og god ski. Fin treningsski for gode skiløpere. Krever god teknikk. Spesielt behov for tyngdeoverføring for å feste skia. Særlig gjelder dette fellen med minst feste." 

ØYVIND: "Testvinner! Meget god ski, stor forskjell på felle-variantene da den fellen uten midtrand fungerte best på kaldt og motsatt på mildt føre. Er du litt øvet, ville jeg gått for denne modellen."

Disse skiene har et genialt system for å bytte "felle". Magnetvarianten gjør at du bytter på få sekunder. Det er testens dyreste, men også de beste. Eneste minus her er at Atomic-skiene blir litt ustabile og sklir ut i tuppen i svinger og utenfor spor.

Spennet likner på en racingski - det er derfor større krav til gode skiferdigheter hos brukeren av disse skiene enn de fleste av de andre skiene i testen. Men totalt sett er dette de suverent beste smørefrie skiene du får kjøpt i dag.

Spesifikasjoner

Produsent Atomic
Pris 2591
Lengder 177,184, 191, 198, 205
Vekt (205 cm) 650 g (177cm)
Binding SNS/NNN
Typer feller Følger med to forskellige magnetfeller + nøkkel for å skifte
Forhandlere XXL og spesialistbutikker

Konklusjon

Best i test!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning