7 spennende kakaovarianter til påske
Prøv kakao med chili eller ingefær da vel.

(SIDE2): Tradisjonell kakao er godt det, men du kan lett gjøre den hakket mer spennende ved å tilsette det siste lille ekstra.
Næringsrik nytelse
Og en kopp kakao er ikke bare godt, men også næringsrikt.
- Lager du kakao fra bunnen av med melk får du i deg både kalsium, jod, proteiner, fosfor og B-vitaminer. I tillegg inneholder kakaopulver og mørk sjokolade jern. En fordel med hjemmelaget kakao er at du selv kan bestemme hvor mye sukker du vil ha i, sier Terese Glemminge Arnesen, ernæringsrådgiver i Melk.no.

Bruk favorittsjokoladen din
Når du lager kakao kan det beste være å lage det på lettmelk eller helmelk for mest fylde. Så kan du jo bruke biter av din favorittsjokolade i den varme melken i tillegg til noen nye og spennende ingredienser.

- Kakao egner seg godt med litt ekstra smak. Ved å tilsette for eksempel litt chili, kanel, ingefær eller peppermynte får du en smakfull drikk å servere gjester i påsken, mener Glemminge Arnesen.
Her er 7 spennende kakaovarianter med en vri, fra Melk.no:
Varm sjokolade med krem og appelsin:
Varm sjokolade med marshmallows
Varm sjokolade med peppermynte