Vi pusser opp

Velkommen til "nye" Foreldre & Barn

En hilsen fra ansvarlig redaktør.

Publisert Oppdatert

Som du kanskje allerede har oppdaget så har det skjedd noen endringer siden du sist var innom denne nettsiden. For det første: Vi har pusset opp forsiden vår. Nye farger, lettere navigering og alle tjenestene våre (Navneguiden, Barnehelseguiden, Spør jordmødrene m.fl.), som det tidligere ikke alltid har var like lett å finne, har nå fått mer prominente plasseringer på forsiden.

Foreldre & Barn er - og skal fortsatt være - Norges største magasin og nettside for småbarnsforeldre. Men i tillegg til å være den viktigste leverandøren av informasjon og tips, har vi også som mål å være det beste nettstedet for alle typer tjenester for foreldre. Debatt, e-handel, guider og nyttige verktøy - og alt annet småbarnsforeldre er opptatt av, skal du finne hos oss.

Det vi har gjort nå er først og fremst å pusse opp fasaden. Mye arbeid gjenstår. Alle seksjoner skal også få nytt utseende og bedre navigering. Dette jobber vi videre med i ukene og månedene som kommer.

Vi har også gjort noen strukturelle grep. Klikk Foreldre er blitt en del av Foreldre & Barn. Med underseksjonene Barn i magen og Din baby, gjør dette Foreldre & Barn til Norges største nettside for småbarnsforeldre.

Foreldreshop.no har også fått en kraftig oppgradering, og den har byttet navn: Foreldre & Barn-butikken. Flere produkter vil komme til i løpet av de neste månedene.

En rekke nye tjenester er vi også i gang med å utvikle. I tillegg ønsker vi å forbedre de vi allerede har. Både innholdsmessig og teknisk. Noen av våre tekniske plattformer har vært med oss lenge, og trenger en oppgradering.

Mye vil være på plass tidlig i høst, men utviklingsarbeidet vi er i gang med vil aldri ta slutt. Små og store endringer vil komme kontinuerlig. Imidlertid håper og tror jeg at vi med de endringene vi nå har gjort - og kommer til å gjøre de neste månedene - vil sørge for at gleden og nytten ved å besøke Foreldre & Barn på nett vil bli vesentlig større.

Har du tips til hvordan vi kan bli bedre kan du enten bruke kommentarfeltet nedenfor, eller sende en meg en e-post direkte.

Takk for oppmerksomheten!

Med vennlig hilsen

Gunnar Bleness, ansvarlig redaktør/direktør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning