Julegaver

Tør du ønske deg dette til jul?

11 gode tips til deg som har fått nok av nyttig og fornuftig barneutstyr.

JULEGAVE: Selveste prikken over i-en av fantastiske gaveønsker - varme hender som skal sørge for at småtten ikke våkner.
JULEGAVE: Selveste prikken over i-en av fantastiske gaveønsker - varme hender som skal sørge for at småtten ikke våkner. Foto: FOTO: pregnancystore.com
Publisert Oppdatert

Når du har kjøpt billigst mulig barnevogn , leker, mat, bleier og andre nødvendigheter, kan det hende du etter hvert ønsker litt mer "piff" i småbarnslivet.

Unyttig dill og dall kan gi store gleder, også i en periode med adventsalender som ungene gir daglige små gavedrypp og døyver masingen (?) fram mot jul.

Dingsene og utstyret vi har funnet her kan du for eksempel bruke til å teste grensene for hva du kan ønske deg til jul av svigermor. Her finner du alt fra smokkeblings til økologiske forbrukerunnskyldninger.

Hull i øret til babyen blir trolig harmløst sammenlignet med hanskene som skal støtte babyen når du har sagt god natt, for ikke å snakke om pappeskesengen til 250 dollar og teddybjørnen med innsydd morkake.

Foto: FOTO: mommymitten.com

Det er noe skikkelig herk å måtte huske på å ta på seg hansker når det er kaldt. Det slipper du med denne håndvarmeren som festet til styret på barnevogna. Genialt!

Du liker å kalle deg miljøvennlig, men er glad i dingser og ting og tang innerst inne?

Foto: FOTO: Habitots.com

Da kan dette være noe for deg. For eksempel kan du kjøpe deg en Fridgeezo, en dings som minner deg på ikke å sløse strøm hver gang du åpner kjøleskapet. Sjekk videoen også:

</p> </div>

Smokker er smokker? Neppe. Ikke kjenner vi til gummikvaliteten i denne luksusvarianten, men det er vel ingen grunn til ikke å gå for det beste når først smokken skal pyntes? Denne kommer med fiks ferdige innmonterte Swarowski-krystaller. Vi kjenner ikke til om disse selges i multi-pakker eller om swarowski-blinget kan flyttes over til en ny smokk når den er utslitt.

Også mor trenger pynt, og vi vet ikke om disse øredobbene i sædcelle-motiv er ment mest for graviditeten eller kanskje til og med før graviditeten. Det kan i hvert fall tenkes de kan avstedkomme en og annen kommentar på julebordet.

Foto: FOTO: littleloungers.com

Vi tror kanskje denne tar bisarr-prisen. Denne teddybjørnen er ikke noe vanlig leketøy, men inneholder en innsydd morkake. Det kan du altså kan få laget på bestilling, som et minne, liksom. Hver sin smak.

Hei, ikke noe galt med en god lekegrind. Denne er laget av bambus og annet tre med økologi-garanti og mijløstempel fra all verdens "beskytt regnskogen"-komiteer. Men hold an, den er beregnet for barn på opptil seks år. Seks år? Noe å hoppe opp i når du kommer hjem fra skolen, liksom. Hallo!

Foto: FOTO: lunaparc.com

Beskyttelsesindustrien lever godt på stadig eldre og mer nervøse foreldre verden over. Denne karen kommer seg sikkert gjennom hele barndommen uten skrubbsår. Vi håper foreldrene har vett til å ta av hatten når gutten skal sove, og antar at sengegjerdet neppe lar seg klatre ut av før han er myndig.

Dette er genialt! Tisserøret skal hindre søl når lillemann skal påbegynne det spennende livet uten bleie. Men ikke uten litt plastikk til samme gjøremål, altså.

Foto: FOTO: inhabitots.com

Du verden så fin resirkuleringstankegang det ligger bak denne pappeske-senga. Tenk å kunne si "Jeg vokste opp i en pappeske" når du blir voksen. Spørsmål er om du legger til, "det var en designervariant til 250 dollar med kule hjul på."

Selveste prikken over i-en av fantastiske gaveønsker - varme hender! I hvert fall hender som skal sørge for at småtten ikke våkner når du endelig, etter timesvis med vuggesang og ustemt nynning, har oppnådd kveldens store mål.

Kilder: parenting.com, habitots.com, pregnancycstore.com, babyrockapparel.com

Les også:

Foto: FOTO: babyfirstheadgear.com

Her får du alt om graviditet og fødsel på Ipad

Så høyt blir barnet ditt

Foto: FOTO: babyrockapparel.com

Her er 20 navn ingen har brukt ennå

Foto: FOTO: littefashiongallery.com
JULEGAVE: Selveste prikken over i-en av fantastiske gaveønsker - varme hender som skal sørge for at småtten ikke våkner.
JULEGAVE: Selveste prikken over i-en av fantastiske gaveønsker - varme hender som skal sørge for at småtten ikke våkner. Foto: FOTO: pregnancystore.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning