Thule Chariot, Cougar 2

Den beste vogna!

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Generelt høy kvalitet og gode løsninger

+ Meget god fjæring

+ Parkbrems

+ Svært gode luftemuligheter

+ Lav egenvekt og stor lastekapasitet

+ Stort bruksområde

+ Meget stabil

- Feste av overtrekk trekk i front kunne vært bedre

Lekker, komfortabel, solid og forseggjort henger som gir meget godt førsteinntrykk.

Lav egenvekt, høy sikkerhet, meget god komfort, mange gode løsninger og generelt meget god kvalitet gjør dette etter våre erfaringer til det beste valget for foreldre med en aktiv livsstil med tanke på tur, trim og trening. At den ser meget bra ut trekker heller ikke ned. 

Utforming av kabin og sikkerhetsseler

Meget godt yttertrekk med gode løsninger med tanke på netting, regn- og solbeskyttelse. Grei høyde i kabinen og ok bredde, ca 55 cm på det smaleste. Meget gode sikkerhetsreimer som er enkle i bruk og utstyrt med gode polstringer. Kan ikke sentrere barnet i hengeren om du kjører med kun et barn. Plass bak hodene slik at barna kan bruke hjelm uten at denne blir skjøvet ned i øynene – god tanke, men dette fungerer kun for de minste barna. Meget god sittekomfort med gode polstringer. Polstringene i setet kan enkelt tas ut for vask.

Brukervennlighet

Slås sammen på sekunder og kjapp og enkel å gjøre om til trille eller joggevogn. Bygger ca 25 cm når den er sammenslått. Hjul til trille kan festes på hengeren når den brukes som sykkelhenger. Kan også montere på ski i stedet for hjul - eget fjelltrekksett er tilgjengelig som ekstrautstyr. Separat bagasjeveske bak på hengeren som tar en bærepose eller to om du skal innom butikken. Fordelen med denne separate vesken er at varene/bagasjen ikke presser i ryggen på barna. Bagasjevesken kan også slås opp slik at den ikke kommer i veien for føttene om du skal jogge med vogna. Gode luftemuligheter selv om du har igjen regntrekket i front. Løsningen for å feste trekket i front kunne hatt en bedre utforming.

Tekniske løsninger

Sammen med Burley testens beste løsning med tanke på støtdemping. Vogna har bladfjærer som kan justeres etter vekt på barna og bagasje – det gir svært god kjørekomfort for passasjerene. Parkeringsbrems som enkelt opereres med den ene foten. Meget bra utstyrt med refleks og refleksdetaljer. Godt separat solskydd som samtidig gjør det mulig å kjøre med svært god lufting. Triller stille og stødig.

Egenvekt og byggekvalitet

Lav egenvekt og meget god byggekvalitet.

Spesifikasjoner

Produsent Deler AS
Pris 7999
Norsk leverandør Deler AS
Vekt 12,7 kg
Maksimal totalvekt 45 kg
Ekstrautstyr Er utstyrt med støtdempere. Veldig stort spekter av tilleggsutstyr tilgjengelig. Kommer også i enkel versjon (for 1 barn). Sporvidde: 74,5 cm

Konklusjon

Den beste vogna i testen - svært lite å trekke for her.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning