Test av lettvinte varmretter
Toro Rett i koppen pasta di parma med ostesaus, skinke og urter
Minimale mengder av ost, skinke og urter.
Vekt: 60 g - gir cirka 280 g (en porsjon)
Inneholder: Pasta (durumhvete) (58 %), modifisert potetstivelse, maltodekstrin, melk, crème fraîche, skinke (2,5 %), salt, ost, solsikkeolje, aroma, eggeplomme, gjærekstrakt, løk, sukker, hvitløk, rapsolje, gressløk, krydder (sort pepper, basilikum, oregano, rosmarin, estragon), svinekjøtt, persille.
Næringsinnhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 87 kcal/369 kJ
Protein: 2,6 g
Karbohydrater: 14,4 g
Herav sukker: 1,1 g
Fett: 2,1 g
Herav mettet fett: 0,8 g
Kostfiber: 0,8 g
Natrium: 0,2 g
Næringsinnhold pr porsjon ferdig tilberedt: (280 g)
Energi: 245 kcal/1033 kJ
Protein: 7,3 g
Karbohydrater: 40,2 g
Herav sukker: 3,1 g
Fett: 5,8 g
Herav mettet fett: 2,3 g
Kostfiber: 1,2 g
Salt pr porsjon: 1,6 g
Vurdering: Pastabasert rett i koppen-produkt. Produktnavnet lover ostesaus, skinke og urter, men her er det minimale mengder av både ost, skinke og urter. Pasta di parma er ikke blant verstingene når det kommer til salt og produktet er fri for palmeolje.
Les også:
Denne saken ble første gang publisert 11/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.