Test av lettvinte varmretter

Toro Rett i koppen pasta di parma med ostesaus, skinke og urter

Minimale mengder av ost, skinke og urter.

TEST: Rett i koppen Pasta di parma med ostesaus, skinke og urter.
TEST: Rett i koppen Pasta di parma med ostesaus, skinke og urter. Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Vekt: 60 g - gir cirka 280 g (en porsjon)

Inneholder: Pasta (durumhvete) (58 %), modifisert potetstivelse, maltodekstrin, melk, crème fraîche, skinke (2,5 %), salt, ost, solsikkeolje, aroma, eggeplomme, gjærekstrakt, løk, sukker, hvitløk, rapsolje, gressløk, krydder (sort pepper, basilikum, oregano, rosmarin, estragon), svinekjøtt, persille.

Næringsinnhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 87 kcal/369 kJ

Protein: 2,6 g

Karbohydrater: 14,4 g

Herav sukker: 1,1 g

Fett: 2,1 g

Herav mettet fett: 0,8 g

Kostfiber: 0,8 g

Natrium: 0,2 g

Næringsinnhold pr porsjon ferdig tilberedt: (280 g)

Energi: 245 kcal/1033 kJ

Protein: 7,3 g

Karbohydrater: 40,2 g

Herav sukker: 3,1 g

Fett: 5,8 g

Herav mettet fett: 2,3 g

Kostfiber: 1,2 g

Salt pr porsjon: 1,6 g

Vurdering: Pastabasert rett i koppen-produkt. Produktnavnet lover ostesaus, skinke og urter, men her er det minimale mengder av både ost, skinke og urter. Pasta di parma er ikke blant verstingene når det kommer til salt og produktet er fri for palmeolje.

Les også:

En leverpostei får terningkast 6

Test av barnebrød

Her er det sunneste knekkebrødet

Test av barnepotetgull

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også