Test av fiskekaker

Lofoten grove fiskekarbonader med ørret og kveite

Suverent næringsrik fiskekake.

TOPP FISKEKAKE: Med 80 prosent fisk er du sikret en god og sunn fiskekake.
TOPP FISKEKAKE: Med 80 prosent fisk er du sikret en god og sunn fiskekake. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Publisert Oppdatert

Ingredienser:

Fisk 80 % (hysefilet 47 %, ørretfilet 18 %, hvitlaks 10 %, kveite 5 %), helmelk, smør, potetmel, løk, potetflakes, salt, sennep, hvitløk, muskatblomme, hvit pepper, sellerisalt

Næringsinnhold:

Energi 485 KJ (116 Kal), Protein 14,2 g, Karbohydrater 3,0 g, hvorav sukkerarter 0 g, Fett 5,2 g hvorav mettet fett 2,3 g, Fiber 0,1 g, Salt 0,9 g

Oppgitt pris er kilopris.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen