Test av drikkeflasker

TupperWare mini sportsflaske

Litt hard lukkemekanisme, men lett å rengjøre.

DRIKKEFLASKE: Tupperware
DRIKKEFLASKE: Tupperware Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Enkel å rengjøre

- Kjedelig design

- Hard lukkemekanisme

Tupperware

Flaske i gjennomsiktig plast med avtagbar underdel. Drikketuten brukes ved at man drar den opp når man skal drikke. Underdelen kan brukes til oppbevaring eller som kopp.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken middels vurdering. Selve lukkemekanismen på denne flasken er for hard. Her slet både de store og små barna med å åpne og lukke den. Ellers er den god å drikke av.

Rengjøring

Her fikk denne flasken nest best vurdering. Stort pluss for få deler og enkel sammensetning, men noe trekk for at rester setter seg fast i tuten. Selve flaskedelen har stor åpning slik at du kommer til med børsten

Kvalitet

Her fikk denne flasken middels vurdering. Kvaliteten virker god, og den holder tett om man er nøye med å sjekke at den er skikkelig lukket. Samtidig burde den ha en lekkasjesikring ettersom tuten kan gå opp om den er i kontakt med andre harde ting i sekken. Tuten fliser seg opp og blir hvit om den bites på.

Flasken er fremstilt i polypropylen.

Utforming

Her fikk denne flasken dårligst vurdering. Ingen av barna kranglet om å få bruke denne. Pluss for et lite oppbevaringsrom i bunnen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning