Lofoten hjemmelagde fiskekaker av fersk, norsk hysefilet

Bra fiskeinnhold og lavt saltinnhold.

GOD PÅ SALTINNHOLD: Lofotens hjemmelagde har testens laveste innhold av salt.
GOD PÅ SALTINNHOLD: Lofotens hjemmelagde har testens laveste innhold av salt. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Publisert Oppdatert

Ingredienser:

Fersk norsk hysefilet (60 %), helmelk, potetmel, vann, løk, smør, salt, muskat, hvit pepper. Stekt i rapsolje.

Næringsinnhold:

Energi 391 KJ (93 Kal), Protein 10,8 g, Karbohydrater 6,9 g, hvorav sukkerarter 0,1 g, Fett 2,5 g hvorav mettet fett 1,7 g, Fiber 0,2 g, Salt 0,9 g

Oppgitt pris er kilopris.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen