Test av reiseseng

LETTSENG: Littlelife Arc-2

PLUSS: Stabil konstruksjon MINUS: Litt vanskelig å montere

TEST AV REISESENGER: Littlelife Arc-2
TEST AV REISESENGER: Littlelife Arc-2 Foto: Produktbilde
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Selve sovedelen er laget som et telt. Her er det brukt polyester kombinert med store felt i finmasket netting. Separat madrass. (Vi testet en prototype, se leverandørens kommentar.)

SIKKERHET: En stabil teltkonstruksjon som trolig ikke kan velte uten at noen virkelig går inn for det. Konstruksjonen er også såpass stiv at taket heller ikke kan klemmes ned mot barnet som sover. Det kan virke som om endefestene til stengene er litt dårlig sikret, slik at stengene kan hoppe ut. Glidelås kun på utsiden som kan sikres på utsiden. Ingen klemfare om teltstengene er satt korrekt sammen.

MONTERING: Ikke bruksanvisning på norsk/skandinavisk, men bra illustrasjoner. Det tok litt tid å montere opp denne teltsengen. Spesielt den siste stangen var hard å få på plass, her måtte det brukes en del makt. Sengen er grei å pakke ned, men det tok litt tid. Den gikk akkurat inn i beholderen sin. Det tar unødvendig lang tid å rulle sammen madrassen og holde den på plass.

TRANSPORT: Det største pakkevolumet av teltsengene, men likevel lett å bære, og ikke større enn at du får den under vognen. Pluss for justerbar skulderstropp.

KOMFORT: En lun plass å sove. Bra tykkelse på madrassen. Stor og romslig og mye lys når det trengs. Fint at teltet kan åpnes i toppen for lufting.

Pris: Kr 1599

Vekt: 2,25 kg

Alder: Nyfødt til 3 år

Volum: Pakket: 24 x 20 x 51 cm, montert: 140 x 85 x 72 cm

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen