Test av Zero 2 Four Bangkok

Zero 2 Four Bangkok

En av de beste i testen.

TOPP TRE: Zero 2 Four Bangkok og Trolelr Bangkok er ganske like, men førstnevnte har enda mer bagasjeplass.
TOPP TRE: Zero 2 Four Bangkok og Trolelr Bangkok er ganske like, men førstnevnte har enda mer bagasjeplass. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Publisert Oppdatert

Nøkkelinfo om Zero 2 Four:

Beste pris: 1099,- (Barnas hus)

Vekt inkl. hjul: 9 kg

Lengde sete + rygg: 83 cm

Forhandlere: Barnas Hus

Romslig vogn

Den turkise vognen har et fresht utseende. Den er litt knotete å så sammen første gang, men dette er enkelt når du skjønner mekanismen. Vogna er romslig, og komfortabel å ligge i for litt større barn

Den er testet på en 93 cm lang toåring som likte den godt. Vogna er velegnet til flyplasstrilling, men kanskje for stor til at du kan ta den med på flyet.

Vogna er god å trille, med enkle hjul bak og doble foran. De doble hjulene kan låses. Det vil fungere fint å dra denne vogna langs en sandstrand - den virker robust.

God plass

Denne trillen har svært god plass under setet, slik at du kan ta med noen bæreposer eller lignende. Det er behagelig for barnet å sitte/ligge i flere posisjoner, og enkelt å justere stillingen.

Det er også en klar fordel at håndtaket er tverrgående, slik at vogna kan trilles med én hånd.

En ting som trekker litt ned, er vognas størrelse. Den tar litt stor plass når den er sammenslått til å være reisetrille. Det er likevel en vogn som gir god valuta for pengene og fungerer svært godt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning