Smart 365 Color

Svakest resultat.

Publisert Oppdatert

Flekkene av jord, kakao, vin og olje er godt synlige. I tillegg har erfarer vår testekspert at dette vaskemiddelet forsteiner seg i vaskekoppen, slik at det ikke blir godt skylt ut i vannet.

- Pulveret vil sitte igjen i koppen på grunn av klumping, slik at doseringen blir uforutsigbar, og dermed får man et svært usikkert vaskeresultat, uavhengig av den egentlige effekten av pulveret, sier Karlsen.

Det er svært sjelden at produsenter av vaskemidler sliter med dette problemet nå, mener Karlsen. Ingen bedring etter andre vask. Lukten er ikke påtrengende, men ikke god heller.'

Dette sier Lise Mette Kjellberg, Senior kommunikasjonsrådgiver i ICA Norge om testresultatet:

- Dette tar vi alvorlig og vi er allerede i gang med å teste produktet hos vår leverandør. Det er ekstremt sjelden at vaskemiddel klumper seg og det skal selvfølgelig ikke skje. Smart365 selges til vår laveste pris, men skal likevel holde god kvalitet. Vi har ikke tidligere mottatt noen klager på dette vaskemiddelet, men vil undersøke videre hva som kan ha skjedd med pakken dere har testet.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 14.5
Bruksformål Klesvask, farget tøy
Mengde 1 kg

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen