Ikke plass til badekar? Se her

Hva med et badekar du kan ta opp og ned når det passer deg?

BIDABAD: Sammenleggbart badekar til barn
BIDABAD: Sammenleggbart badekar til barn Foto: FOTO: Produktfoto
Publisert Oppdatert
BIDABAD: Sammenleggbart badekar til barn
BIDABAD: Sammenleggbart badekar til barn Foto: FOTO: Produktfoto

Mange barn elsker å bade, og små barn kan synes det er skummelt å dusje. Men ikke alle har plass til et badekar.

Har du det trangt på badet? Bidabad kan være løsningen. Det svenske testbyrået Smartson , har testet det sammenleggbare badekaret Bidabad , og kommer med denne konklusjonen:

Tar plass

Bibabader et ganske stort firkantet badekar i polyetser/polyuretan med alimuniumsstativ. Det tar liten plass mår det er sammenslått, og rommer godt et ban opp til tre- fire år, selv om det er meningen at barn opp til åtte år ska kunne bruke det. Bidabad ser fint ut, i hvert fall i begynnelsen, og kan vaskes i maskinen. Det er mulig å justere høyden og bredden,men det forholdsvis mye plass. f.eks inne i en liten dusj.

Tar tid

Som småbarnsforeldre har man alltid dårlig tid, og har du utålmodige barn som vil bade kan det være en tålmodighetsprøve å montere dette badekaret, mener det svenske testbyrået. Det tar namlig ca en time, og er litt komplisert. Husk også å sette badekaret på riktig sted, for det er umulig å flytte på det når det er fylt opp med vann.

Badekaret koster i Norge ca kr 1500 og kan bl.a. bestillens på Babyshop , Lilleprinsen.no og Lovebarna.no Det veier 3 kg og er 45 cm høyt.

BIDABAD: Sammenleggbart badekar til barn.
BIDABAD: Sammenleggbart badekar til barn. Foto: FOTO: Produktfoto

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning