Skylanders: Superchargers - Dark Edition

Smart utvidelse av Skylanders-universet.

Publisert Oppdatert

I fire år nå har Skylanders-spillene trollbundet barn over hele verden med sin finurlige blanding av fysiske leketøysfigurer og kreative spilldesign.

Om du ikke har vært borti serien før, opererer spillene med en elektronisk plate - en portal - som du kobler til spillmaskinen.

Ved å plassere de medfølgende plastfigurene oppå platen vekker du de til live i spillet og kan kontrollere de på skjermen.

Stadig utvikling

Gjennom fire år har vi opplevd like mange kreative krumspring i serien. I det første spillet var det magisk nok å bytte figur, i oppfølgeren ble kjemper introdusert - digre figurer som var mektigere enn resten av persongalleriet. I det tredje spillet kom todelte figurer der barna kunne lage sine egne figurer ved å kombinere bein og overkropp.

Og nå i det fjerde spillet introduseres kjøretøy - egne lekebiler og andre farkoster som kan plasseres på portalen for å brukes i spillet.

Monsterkamp

Dette fokuset på kjøretøy gir spillet en ny og kjærkommen dimensjon. Som før skal man utforske digre områder og kjempe mot ulike monstre med figurene sine, men nå skal man også kjøre om kapp og kjempe fra kjøretøyene sine.

Farkostene er like fargerike og sjarmerende som de mange figurene i spillet. De nye kjøredelene av spillet er knallbra.

Det er også de mer tradisjonelle delene. Skylanders har alltid vært et spill med høye produksjonsverdier og Skylanders: Superchargers føles som en kvalitetsanimasjonsfilm fra start til slutt.

Masse ekstra 

Har barna vært borti spillserien før er sjansen stor for at man allerede har en liten samling figurer hjemme. Da kan jeg betrygge med at figurer fra tidligere spill også fungerer i Skylanders: Superchargers. Kjøretøyene, derimot, må man være forberedt på at barna kommer til å mase om å kjøpe flere av.

Som i tidligere spill i serien følger det med et lite utvalg figurer med spillet mens butikkhyllene er fulle av ekstra figurer og kjøretøy som man må kjøpe ekstra for å få bruke de i spillet.

 

Spesifikasjoner

Produsent Activision
Pris 799
Format Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Wii
Alder 6+

Konklusjon

Føles som en kvalitetsanimasjonsfilm fra start til slutt

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning