Madonna i Malawi

Skilsmissen kan velte adopsjonen

Madonnas skilsmisse kan koste henne adopsjonen av lille Mercy.

USIKKER: Det er slett ingen selvfølgelighet at Madonna drar hjem fra Malawi med lille Mercy.
USIKKER: Det er slett ingen selvfølgelighet at Madonna drar hjem fra Malawi med lille Mercy. Foto: Foto: Bulls
Publisert Oppdatert
HILSTE: Madonna og datteren Lourdes hilser på barn i Malawi søndag.
HILSTE: Madonna og datteren Lourdes hilser på barn i Malawi søndag. Foto: Foto: Bulls

Popdronningen Madonna er på plass i Malawi i håp om å dra hjem med den lille hjerteknuseren Mercy (4). Men selv om utsiktene taler Madonnas sak er det slett ikke sikkert at adopsjonen går i boks. Nå er det nemlig Madonnas separasjon fra Guy Ritchie i høst som kan velte Madonnas plan.

- Vi pleier ikke å la noen barn få bo i ødelagte hjem, sier Maxwell Matewere, som er direktør for veldedighetsforeningen Eye of the Child ifølge usmagazine.com.

Madonna ankom det fattige landet søndag, og skal møte i et rettsmøte i hovedstaden Lilongwe mandag. Der får hun antagelig vite om hun får ta med seg den fire år gamle Mercy hjem fra Malawi.

- Madonna vil definitivt få en midlertidig tillatelse for å ta med seg barnet hjem, sier en kilde i lagmannsretten til nettstedet.

Men det er ikke sikkert det er så enkelt. I liket med adopsjonen av David Banda har også dagens adopsjonsprosess møtt på uante hindre for Madonna. Mercys mor døde da hun var 18 år, mens 4-åringens far fortsatt er i live. Mercys bestemor er blant de som har satt seg på bakbeina for at Mercy skal bli i Malawi med familien, og ikke sette seg på et fly sammen med Madonna.

Søndag landet en usminket og naturlig Madonna i Malawi sammen med sine tre barn Lourdes (12), Rocco (8) og David Banda (3), som hun adopterte fra Malawi i fjor. Adopsjonen ble gjeldende etter at David hadde bodd hos Madonna og Guy Ritchie i 19 måneder.

Les også:

- Dager unna barn nummer fire

Hard natt, Guy?

Skilsmissene som koster flesk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen