Postfoto.no

Prikk lik Japan Photo og Elkjøp.

Publisert Oppdatert

Bildene vi mottok fra Postfoto var totalt like bildene fra Japan Photo og fra Elkjøp. I tillegg til at bildene er identiske har de også samme opplastningssystem og kommer i samme forpakning.

Den eneste forskjellen er at Postfoto er dyrere. Bestillingen her kom på 1156,20 kroner sammenlignet med Japan Photo som kostet 709,71 kroner og Elkjøp som kom på 881,66 kroner. 

– Disse kopiene samsvarer godt med orginalen. Alle bildene er gode, men de kan ikke måle seg helt med vinneren. Likevel er disse bildene absolutt over gjennomsnittet, sier Nordli.

Det er på ansiktsbildet og snøbildet Postfoto får problemer.

– Gutten på bildet ser litt blek og blå ut i ansiktet. Ellers er resten av fargene på bildet gjengitt riktig. På snøbildet er snøen litt for blå, sier Nordli.

– Jeg liker disse bildene. De har løst uværsbildet godt med synlige detaljer og riktig fargegjengivelse, sier Hannemann.

Nettsiden er noe tung å bruke. Det tar lang tid å finne ut hvordan man velger riktig format, og vi fikk chat-tjenesten ga feilmeldinger da vi prøvde den. Formatene i 30x45 måtte også velges én og én, noe som tok lang tid.

Leveringstid og brukervennlighet på nettsiden:

Noe ulogisk side med dårlig forklaring om hvor en finner de forskjellige formatene.

Hudtone

Her skranter det litt. Hudtonene i bildet er litt for bleke og blå.

Gjengivelse og dynamisk omfang

Bildene samsvarer godt med originalen, men kan likevel ikke måle seg opp mot vinneren. Likevel over gjennomsnittet. Snøbildet blir litt for blått i forhold til originalen.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Priseksempler 10x13-format: 0,80 per stk. 30x45-format: 89,00 kr. stk. Porto: 269,00 kr.

Konklusjon

Identiske med to andre leverandører, bare dyrere.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning