Test av babycall

Avent SCD 535

Best i test!

AVENT 535: Fin babycall.
AVENT 535: Fin babycall. Foto: FOTO: Bjørn-Inge Karlsen, HM Foto
Publisert Oppdatert

Avent SCD 535 er babycallen med best samlet resultat i denne testen - 5,2 i snittkarakter. I motsetning til enkelte av de andre er den svært god på rekkevidde og batteri, og har i tillegg god lyd og bra resultater i interferenstesten.

Et minuspoeng er at babyenheten ikke går på oppladbare batterier, men den har lange ladekabler og batteriet holder lenge.

Konstant overvåking

Muligheten for konstant innkobling av lyd, som betyr at du kan "høre på" babycallen også om det ikke skjer noe, er et stort pluss i perioder hvor det er nødvendig å passe på ekstra mye.

Foreldreenheten kan styre vuggesanger og du kan snakke til babyenheten via foreldreenheten. Design og brukervennlighet får også svært gode skussmål i denne testen.

Avent SCD 535 får totalscore 5,2 og dermed terningkast 5 vår test. Slik gjør produktet det i de ulike testkriteriene: 

Batterilevetid

Målt til over 3 døgn. Svært god holdbarhet i testene. Minus at baby-enheten ikke er ladbar.

Lydkvalitet

Suveren lyd! Like god lyd på 700 meter som rett i nærheten.

Spesielle egenskaper

Går ikke på oppladbare batterier på babyenhet, men vanlige batterier har lang levetid, og ladekablene er svært lange. Konstant innkobling av lyd er et stort pluss. Justering av følsomhet fra foreldreenhet er bra. Pluss også for at foreldreenheten kan styre vuggesanger og at man kan snakke til babyenheten via foreldreenheten. Foreldreenheten er i fin størrelse, babyenheten noe stor. Pluss også for god lyd, automatisk kanalvalg, god mottaker, temperaturvisning og enkel docking av mottaker.

Følsomhet, interferens og støy

Følsomhet kan justeres fra veldig lite følsom til konstant innkobling. Lite forstyrrelser når følsomhet er korrekt innstilt. Konstant innkobling er Philips alene om i testen - greit i perioder med ekstra behov for overvåking. Det spiser noe mer batteri, men man har nok å ta av. Ingen problemer med interferens, men en tester måtte justere ned følsomheten for å unngå falske alarmer.

Interferens

Følsomhet kan justeres fra veldig lite følsom til konstant innkobling. Kobler stort sett ikke inn andre lyder når følsomhet er korrekt innstilt. Krystallklar lyd og lar seg ikke forstyrre av andre babycall. Fanger opp godt selv på relativt stor avstand fra barnet.

Design og brukervennlighet

God og lettfattelig bruksanvisning og innstillinger. Liten og enkel i bruk, lett å ta med seg.

Rekkevidde

Gode rekkevidde-resultater, dobbelt av oppgitt kapasitet i to av testene. Variabel forbindelse i murhus og med hindringer (hus) mellom enhetene.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 1699

Konklusjon

Veldig god på de aller fleste områder.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning