Måtte finne sin egen mor med bind for øynene - resultatet er rørende

Denne videoen må du se!

Publisert

(SIDE2): Det startet som en reklamekampanje for smykkekjeden Pandora Jewelry sin nye kolleksjon, men endte som en inspirerende og hjertevarmende viral video.

Foreløpig har videoen over elleve millioner visninger, og tidligere i dag delte popstjernen Britney Spears videoen på sin Facebook-profil, sammen med teksten «Nok en grunn til hvorfor det å være en mor er en gave. Denne videoen er så rørende».

Brukte sansene

For å illustrere det unike og spesielle båndet de fleste barn har til sine egne foreldre, brukte Pandora et bind for øynene til barna, og spurte deretter om de kunne finne igjen moren sin blant kvinnene som sto foran dem.

Det gjorde de, alle sammen. Barna, som alle var mellom tre og ni år, brukte hendene og luktesansen til å kjenne igjen kvinnene som sto foran dem. Noen av barna la ansiktet inntil kvinnen foran seg, og ristet deretter på hodet, beveget seg videre, og stoppet til slutt foran sin egen mor.

Se hele den rørende videoen øverst i saken!

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Just another reason why being a mom is a such a gift. This video is SO touching ❤

Posted by Britney Spears on 23. april 2015

Denne saken ble første gang publisert 26/04 2015.

Les også