Vinn kjøkkenprodukter for 50.000 kroner

Bor det en mesterkokk i deg?

Foreldre & Barn skal kåre Norges Beste kokkefamilie i samarbeid med Electrolux. Vinneren får kjøkkenprodukter for 50.000 kroner, og det lønner seg å være raskt ute.

UNG MATGLEDE: Minst én av deltagerne i "Norges beste kokkefamilie" må være under 12 år.
UNG MATGLEDE: Minst én av deltagerne i "Norges beste kokkefamilie" må være under 12 år. Foto: FOTO: Colourbox.com
Publisert Oppdatert
FB kokeplate for barn
electrolux
FB kokeplate for barn electrolux Foto: Produsentbilde

Vil dere ha en førjulsgave til hele familien? «Lek med maten» og vinn lekeovner, markedets beste kaffemaskin og eksklusive kjøkkenprodukter fra Electrolux til en verdi av hele 50.000 kroner! Det er ekstra premier til de som er først ute.

En vellykket familiemiddag krever laginnsats! Vis oss hvor morsomt det kan være å la både voksne og barn leke med maten, og delta i høstens morsomste familiekonkurranse.

Alt du trenger å gjøre er sende et inn et morsomt kokkebilde hvor både store og små gjerne deltar i familiematlagingen. I tillegg vil vi vite hva som er din families favorittmiddag, så nå er det bare å sende inn bidragene deres!

Komplett premie

En egen fagjury plukker ut 4 finalister som skal konkurrere om tittelen "Norges beste kokkefamilie" på Geitmyra Gård i Oslo 12. desember 2011. Minst én av deltagerne må være under 12 år.

Under finalen vil hver familie få tilgang til de samme råvarene. Dernest er det familiens kokkeevner, kreative egenskaper og evnen til å fordele roller og oppgaver som skal vurderes. Konkurransen vil vare i en time.

Den av de fire familiene som går til topps, vinner en komplett ny kjøkkenpakke fra Electrolux, til en totalverdi av 50.000 kroner.

Vær raskt ute og vinn ekstrapremier

Alle de fem produktene er fra produsentens premium-serie: komfyr, koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn.

Men du bør være rask på labben! De 10 første som sender inn bidrag til konkurransen er nemlig med i trekningen av en flott Electrolux Favola kaffemaskin, og hele 10 høykvalitets lekeovner til barna, en perfekt førjulsgave for en liten mesterkokk.

Blant de 10 første bidragene trekkes det ut en heldig vinner som får Best i test modellen "Electrolux Favola Kaffemaskin" som førjulsgave.
Blant de 10 første bidragene trekkes det ut en heldig vinner som får Best i test modellen "Electrolux Favola Kaffemaskin" som førjulsgave. Foto: Electrolux

Er du blant de 30 første som deltar blir du uansett premiert med trendy kjøkkenforklèr som takk for innsatsen.

Kokurranseregler:

  • Send inn et morsomt familiebilde under matlagingen, og fortell oss hva som er din families favorittmiddag senest 21. desember 2011. Merk bidraget "Lek med maten" og send bidraget til: [email protected]
  • Familien som deltar må inkludere minst ett barn under 12 år. En av familiene kan stikke av med hovedpremien; Eksklusive kjøkkenprodukter fra Electrolux til en samlet verdi av NOK 50.000,-. Eventuelle transportkostnader og overnattingsbehov i forbindelse med familiearrangementet vil bli dekket.

Send ditt bidrag til [email protected] senest 21. desember.

Lykke til!

Følg oss på Facebook - trykk på liker!

På jakt etter brukt barneutstyr? Sjekk Foreldre & Barn-Torget

Foreldre & Barns iPad-utgave er på over 140 sider og koster 49 kroner i Apples App Store.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning